Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni show

Pale prve suze u Zvjezdicama: Megatalentirani Dario Vilić rasplakao Alku Vuicu!

zvjezdice
Foto: RTL
1/2
10.03.2016.
u 23:31

-Opravdano si prva petica večeras. Izazvao si emociju, kupio raju, odlično manipuliraš publikom, sram te i stid bilo! Predivno, svaka čast- komentirao je oduševljeni Enis Bešlagić.

Trinaestogodišnji slavuj Dario Vilić iz Zagreba osvojio je i rasplakao žiri! Dario je izvedbom pjesme “Kao moja mati” Zdravka Čolića do suza ganuo Alku Vuicu

-Rasplakao si me! Uf, ne znam što da kažem. Slušam te i mislim si kako pjevaš kao da si proživio ne znam što u životu. Mislim, tako pjeva kao da je proživio nešto u životu. Kakvi su to završeci, kakav je to glas, predivan si- kazala je suznih očiju Alka Vuica, dok je maestro Šljivac emociju pretočio u riječi: -Bio si sjajan, megatalentiran!

-Opravdano si prva petica večeras. Izazvao si emociju, kupio raju, odlično manipuliraš publikom, sram te i stid bilo! Predivno, svaka čast- komentirao je oduševljeni Enis Bešlagić.

-Kad te ovako gledam i slušam kako se ponašaš na pozornici, kako pjevaš, kako se obraćaš publici, onda mogu reći da si ti dokaz da se najvažnije stvari u ovom našem poslu ne uče nego se rade instinktivno. Ti si živi dokaz za to. Naučiti možeš još svašta, ali ovo s čim si rođen, si rođen- dodala je Vanna, a komentarima se ovoga puta pridružila i voditeljica:

-Svaka majka koja ima sina, voljela bi da joj ovo otpjeva, a svaka koja ima kćer, htjela bi te za zeta-zaključila je Doris Pinčić Rogoznica.

>>Vanna je plakala jer mi Zagorci znamo prenijeti emocije

Komentara 1

RM
rakitno_macki
01:23 11.03.2016.

poslusaj te istu pjesmu od slavuja iz rame MARKO BOSNJAK.👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije