Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumačko pojačanje

Pala prva klapa filma "Larin izbor", glumi i Špiro Guberina

larin (1)
Foto: Nova TV
1/3
26.04.2012.
u 12:22

U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime?

Najuspješniji TV projekt sezone "Larin izbor" uza seriju dobiva i film. Prva klapa pala je u srijedu na prekrasnim lokacijama u Kaštelima, a kadrovi filma snimat će se i u Splitu te na Korčuli i Čiovu. Radnja filma nastavlja se na najpopularniju seriju domaće produkcije "Larin izbor" koja je uspješno privukla milijunsko gledateljstvo uz mali ekran.

Pokretači novih uzbudljivih događaja bit će poznati likovi koje tumače Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, Stefan Kapičić i drugi, a pridružit će im se i glumačka imena poput Miraja Grbića i Špire Guberine. Redatelj je Tomislav Rukavina, dok scenarij potpisuju Branko Ružić, Jelena Popović-Volarić i Milo Grisogono.

U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Dok traje filmski set, gledatelji mogu i dalje uživati u prvoj sezoni serije "Larin izbor" koja je na ekranima Nove TV sve do ljeta.

Komentara 1

MA
Maroje2312
15:41 26.04.2012.

Odvratna serija.Ovaj brekavac što glumi Nikšu je užasno antipatična osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije