Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaželio se zabave

Owen Wilson nije za obiteljski život, ostavio mamu svog sina

owen wilson
pixsell
24.06.2011.
u 17:08

Nije htio varati Jade Duell iza leđa pa je odlučio da je najbolje da prekinu. Jade mu je prije pet mjeseci rodila sina Roberta

Obiteljski život nije bio po mjeri glumca Owena Wilsona i zato je napustio svoju djevojku Jade Duell koja mu je prije pet mjeseci rodila sina Roberta.

- Nedostajali su mu izlasci s prijateljima, ali i druženje s ljepšim spolom. Zašto da Jade vara iza leđa, bolje da je ovako završilo - komentirao je jedan Owenov prijatelj.  Glumac je obitelji i prijateljima otkrio da je u vezi s Jade samo pet dana prije rođenja sina.

- Nitko od nas nije znao da se viđaju, bili smo iznenađeni kad nam je rekao da će postati tata - prisjetio se Wilsonov prijatelj dodajući kako će Owen unatoč prekidu s Jade biti odličan tata malom Robertu.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
09:49 27.06.2011.

...zašto \"faca\"............bar je pošten, a ja to najviše cijenim, zato bravo , a njegove ex djevojka Jade bar odmah zna na čemu je i može krenuti sa životom bez zavaravanja i iluzija..............

Avatar lida
lida
06:48 26.06.2011.

pa zaista je \'faca\'....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije