Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 -kuhaj!

'Ovo ni Mate ni Pažanin ne bi mogli napraviti!'

Foto: RTL
1/3
03.04.2018.
u 14:30

Današnji zadatak naziva ''Jedan po jedan'' u teoriji zvuči vrlo zanimljivo – svaki natjecatelj moći će kuhati sam u miru, a da mu kulinarski partner ne smeta na radnoj jedinici

Baš kada su mislili da su već sve vidjeli i doživjeli na setu Tri, dva, jedan – kuhaj!, kandidate je iznenadio novi kulinarski izazov na koji nisu bili spremni.

Današnji zadatak naziva ''Jedan po jedan'' u teoriji zvuči vrlo zanimljivo – svaki natjecatelj moći će kuhati sam u miru, a da mu kulinarski partner ne smeta na radnoj jedinici. No u praksi će to izgledati sasvim drukčije – panika, stres i kaos u kuhinji!

„Meni se ovaj zadatak čini pretežak za kuhare amatere. Čini mi se da ovo ni Mate ni Pažanin ne bi mogli napraviti!“ potužio se Vjekoslav, kojem se nimalo ne sviđa novi izazov kojem su podvrgnuti. Naime, večeras će samo jedan član iz para započeti pripremati jelo te će na Dorisin znak morati napustiti radnu jedinicu, a to isto jelo nastavit će dovršavati drugi član iz para i tako nekoliko puta zaredom.

No, umjesto da budu dvostruko fokusirani na ono što rade, kandidati će se večeras prepustiti stresu i panici pa će rezultati za neke biti poražavajući.

Kakva će jela izaći pred žiri i hoće li biti dostojna ocjenjivanja, pogledajte večeras u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj! u 21:05 na RTL-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije