Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za ozdravljenje

Ovo mu je jedina šansa! Domaći glazbenik bori se sa zloćudnom bolesti, prijatelji mole za pomoć

Foto: Facebook
29.12.2019.
u 10:32

S obzirom na iscrpljene mogućnosti liječenja ove zloćudne bolesti u Hrvatskoj, Lenny se od ožujka 2019. godine liječi i u bolnici Acibadem u Istanbulu.

Nedugo nakon što je javnost potresla vijest o bolesti splitskog zabavljača Damira Mihanovića Ćubija, apel za pomoć uputili su i prijatelji riječkog glazbenika Lenarta Dimitrijevića Lennyja koji se od jeseni 2018. godine bori s karcinomom debelog crijeva nastalog nakon dugogodišnje borbe s ulceroznim kolitisom, upalnom bolesti crijeva, javlja Novi list.

 S obzirom na iscrpljene mogućnosti liječenja ove zloćudne bolesti u Hrvatskoj, Lenny se od ožujka 2019. godine liječi i u bolnici Acibadem u Istanbulu, koja koristi najsuvremenije tehnologije, a dosadašnje terapije su dale obećavajuće rezultate.

Lennyjevi prijatelji pokrenuli su humanitarnu akciju prikupljanja sredstava, neophodnih za sufinanciranje nastavka njegova liječenja u Istanbulu, a akciji se pridružio i Tony Cetinski podijelivši njegovu priču na svom Facebook profilu. 'VAŽNO! Ajmo ljudi, svatko u skladu sa mogućnostima. Pomagajte' - napisao je Cetinski uz članak o Lennyju.

Liječnici u Turskoj Dimitrijeviću jedini trenutno pružaju šansu za ozdravljenje stoga prijatelji pozivaju sve dobre ljude da pomognu koliko mogu. Lenny je inače diplomirani ekonomist iz Rijeke te je dugogodišnji član tria Retros.

Donaciju za liječenje Lenarta Dimitrijevića-Lennyja moguće je uplatiti na:

Ime: Lenart Dimitrijević
IBAN: HR2924020063205435510
Poziv na broj: 00 01-20
Opis: Za liječenje

Više informacija o Lennyju možete pronaći u videu:

Komentara 6

Avatar Mentat
Mentat
13:10 29.12.2019.

Jadni čovik. I Čubi isto. Kad su svi oko tebe veseli, ti se boriš s bolešću.... I ne želiš nikom kvariti veselje i planove. Bog vam dao snage i čuda.

NE
nemanatrag
12:36 29.12.2019.

Puno sreće u borbi i samo izdrži!

MA
Makedonka
12:49 30.12.2019.

Broj i adresa te klinike Kome da posaljem nalaze i s kim da kontaktiram Ako mi mogu pomoci da pokusamo se ljeciti tamo posto ovi u Zagrebu su odustali od daljnjeg ljecenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije