Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto je

Ovako to izgleda kad se provodi najbogatiji Hrvat

davor lukšić (1)
Foto: dubrovniknet.h/Instagram
1/9
10.07.2013.
u 12:07

Davor Lukšić vodi ozbiljan posao, a posebno je vezan uz Dubrovnik jer upravo on vodi brigu o osam luksuznih hotela iz grupacije 'Jadranski luksuzni hoteli'.

Davor Lukšić vodi ozbiljan posao, a posebno je vezan uz Dubrovnik jer upravo on vodi brigu o osam luksuznih hotela iz grupacije Jadranski luksuzni hoteli. Iako Lukšić ima veliku odgovornost, uvijek je spreman na dobru zabavu, a fotografije provoda rado pokazuje na Instagramu, piše dubrovniknet.hr.

U društvu prijatelja i svoje lijepe djevojke Cristel Carrisi putuje privatnim avionom od destinacije do destinacije, a zabavlja se na bazenima luksuznih hotela, često posjećujući Miami i Pariz. Posjećuje glazbene festivale, zimi skija u St. Moritzu i uživa u životu punim plućima. Prije nešto više od mjesec dana proslavio je 30. rođendan u vili Argentini i vili Šeherezadi u Dubrovniku, a zabavi je prisustvovalo pedesetak uzvanika. Lukšić i njegova obitelj na 35. su mjestu Forbesove liste najimućnijih ljudi na svijetu.

>>Ovako rođendan slavi jedan od najbogatijih Hrvata!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije