Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušajte odoljeti

Ovako nešto još niste vidjeli – one 'twerkaju' uz klasičnu glazbu

twerk
Foto: Youtube (screenshot)
1/6
28.04.2014.
u 19:03

Skupina koreanskih plesačica "twerka" uz Simfoniju No. 9 Allegro con fuoco Antonina Dvoraka u spoju nespojivog

Skupina koreanskih plesačica koja "twerka" uz Simfoniju No. 9 Allegro con fuoco Antonina Dvoraka nešto je što sigurno još niste vidjeli i prilično će vam zaokupiti pažnju.

Riječ je zapravo o videoreklami za festival klasične glazbe B-Classic, kojem je cilj da klasična glazba stekne širu popularnost, kao što to imaju i pop i rock i ostale vrste glazbe. Kako kažu organizatori, odlučili su spojiti emocije klasične glazbe s vizualnim talentom suvremenog redatelja.

Reklama, koja je nakon objave izazvala mnogo prigovora među kojima je i optužba da je riječ o vrijeđanju klasične glazbe, pogledana je više od dva milijuna puta otkako je objavljena prije dva tjedna.

>>Ovako se to radi: Sofia Vergara pokazala kako se 'twerka'

Komentara 2

Avatar MENSA
MENSA
07:02 29.04.2014.

Hm, hm...cure su toliko erotične da bi mogle twerkati i uz dnevnik HRT-a !

Avatar ludi kekec
ludi kekec
19:35 28.04.2014.

i što je tu tako fascinantno???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije