Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa priča

Ova ljubavna priča traje već 15 godina, a rodila se u Big Brotheru: Djeca su nas još više povezala

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
13.12.2021.
u 13:10

Violeta i Nikša Kekezović sljedeće će godine proslaviti deset godina braka i pripremit će slavlje za obitelj i prijatelje

U reality showovima sve češće kandidati tijekom boravka u izolaciji postaju jako bliski i s vremenom to izraste u romantičan odnos, a sve je više primjera u kojima takvi parovi svoju ljubav odluče okruniti brakom. Jedan od prvih takvih parova koji je ljubav pronašao u reality showu bili su Violeta i Nikša Kekezović koji su se 2006. godine upoznali u Big Brotheru i zaljubili, a sljedeće godine u lipnju ovaj par će proslaviti desetu godišnjicu braka i planiraju tim povodom pripremiti feštu za obitelj i prijatelje.

– Ne mogu vjerovati da je toliko vremena prošlo. Odnosno, vrijeme je brzo proletjelo, što znači da nam je brak dobar. Između nas se promijenilo to što smo dobili dvoje djece, postali smo ozbiljniji, pronašli smo svoje puteve... Sve je bolje i ljepše. Uživamo, stvarno. S lakoćom smo sve prošli. Djeca te još više povežu, a ljubav raste još više s vremenom. Prešla je u poštovanje i puno više toga od same ljubavi. Naš odnos postao je puno kompleksniji. Kako se kaže, sama ljubav nije dovoljna za brak, potrebno je puno više – izjavila je Violeta u razgovoru za 24 sata. Nikša i Violeta imaju sina i kćer i kaže kako ne planiraju povećavati obitelj. – Jakov ide u drugi razred osnovne škole, a Nikol je krenula u jaslice. Sedam godina su razlike, ali lijepo to sve funkcionira, dobro se slažu njih dvoje, a ja dobro balansiram obaveze. Jakov već tri godine trenira nogomet, lud je za njim, a posljednjih godinu dana otac mu je trener jer sad je ta generacija – kaže Violeta i dodaje kako im kod čuvanja djece uvijek uskače svekrva i Nikšine sestre. Violeta se zbog ljubavi iz Rijeke preselila u Split, gdje je svoj hobi s godinama pretvorila u ozbiljan poslovni pothvat i jedna je od poznatijih make-up artistica u Splitu. U razgovoru je otkrila i kako će njezina obitelj provesti ove blagdane i koja su neizostavna jela na blagdanskom stolu njezine obitelji.

– Kekovo najdraže jelo je pašticada. Pašticada s njokima na stolu mora biti. A i Jakov je voli jesti. Tako da će na našem blagdanskom stolu biti pašticada, pečeno, pršut, sir, francuska... Klasična jela. Ne patimo od skupih darova , više smo fokusirani na djecu što se tiče božićnog darivanja. Želja nam je razveseliti djecu. Mi osobno nemamo neke specijalne želje, ne treba mi blagdan da bih dobila poklon, Keko me iznenadi i kad nije neki datum – ispričala je Violeta.

VIDEO Sanela i Edin su se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari se se promijenile

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije