Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korina longin

Ova Hrvatica bila je svjetski poznata manekenka i preselila se u Ameriku: Pogledajte kako danas izgleda

Foto: YouTube screenshot
1/9
06.01.2024.
u 08:00

Korina je prošle godine proslavila 41. rođendan, a prema fotografijama koje objavljuje na svom Facebook profilu, vidljivo je kako i za nju vrijedi ona "godine su samo broj".

Korina Longin iz Zadra jedna je od naših najuspješnijih manekenki, a prepoznata je i u svijetu. Mnogi se još sjećaju legendarnog spota za pjesmu 'Gone' benda *NSYNC u kojem se pojavila. Godine 2007. otišla je u Ameriku, a svoj privatni život voli držati dalje od očiju javnosti. Tu i tamo se javi na društvenim mrežama, a pratitelji mogu vidjeti kako uživa u obiteljskom životu s reperom Fredrom Starrom (52). 

Korina je prošle godine proslavila 41. rođendan, a prema fotografijama koje objavljuje na svom Facebook profilu, vidljivo je kako i za nju vrijedi ona "godine su samo broj".

VEZANI ČLANCI:

- 41! Neizmjerno sam zahvalna za još jedinu godinu života! Hvala svakome od vas za svu ljubav koju ste mi poslali povodom jučerašnjeg rođendana!! To mi uvijek znači toliko puno! Mojoj obitelji i prijateljima koji su mi rođendan učinili toliko posebnim - volim vas i vječno sam zahvalna na vama - hvala vam!! - napisala je u rođendanskoj objavi na Facebooku. 

 

Pratitelji su oduševljeni njezinim mladolikim izgledom, a to ne skrivaju u komentarima. 
Na Facebook profilu prati je 2300 pratitelja, dok je na Instagramu taj broj mnogo veći - nešto više od 12.000. 

 

Inače, Korina je s Fredrom već 16 godina, a vjenčali su se nakon šest godina veze. Zajedno imaju tri sina: Brightona, Princetona i najmlađeg Rivera. 2018. godine manekenka je pokazala i da svoju djecu uči hrvatskim korijenima, pa ih je za vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu fotografirala u kockastim dresovima.

VIDEO Hana Huljić Grašo podijelila neke detalje o malenoj Albi i suprugu Petru: 'Zbilja čudno'

Komentara 3

AN
AnimaTor
08:43 06.01.2024.

Nebitna za Hrvatsku.

DI
dino85
09:39 06.01.2024.

Kad je Bog dijelio pamet i ljepotu vjerovatno je bila negdje medju prvima a isto tako negdje i medju zadnjima u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije