Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimanje krenulo

Ova fotografija oduševit će sve obožavatelje popularne serije

better call saul
Foto: AMc
20.06.2014.
u 13:01

Sve fanove serije "Breaking Bad" sigurno će oduševiti prvi pogled na "prequel" popularne serije nazvan "Better Call Saul"

Sve fanove serije "Breaking Bad" sigurno će oduševiti prvi pogled na "prequel" popularne serije nazvan "Better Call Saul". AMC je objavio prvu fotografiju sa snimanja 10-dijelne serije koje se odvija u Albuquerqueu, New Mexico.

Na fotografiji vidimo autore serije Vincea Gilliana i Petera Goulda s glumcem Bobom Odenkirkom koji je utjelovio Saula.

Već se zna kako će se snimiti dvije sezone s 23 epizode, za početak, a prikazivanje bi trebalo započeti 2016.

Osim redatelja Vincea Gilliana i scenarista Petera Goulda, u seriju se vraća i ostatak scenarističkog tima "Breaking Bada".

>>Zamislite da je 'Breaking Bad' bio samo san

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije