Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Otkriveno tko je peti finalist ovogodišnje sezone!

Foto: RTL
1/5
27.04.2018.
u 17:41

Nakon što je u sinoćnjoj emisiji uživo iz kuće izbačen Bogo, finalisti su birali tko će im se pridružiti od nominiranih stanara. Jedan po jedan ulazili su u nekadašnju tajnu kuću i sa zida skidali sliku stanara kojeg ne žele vidjeti u finalu. na kraju su izabrali Anu Marković

Ana Marković peta je finalistica ovogodišnjeg Big Brothera, objavili su s RTL-a. Nakon što je u sinoćnjoj emisiji uživo iz kuće izbačen Bogo, finalisti su birali tko će im se pridružiti od nominiranih stanara.

Jedan po jedan ulazili su u nekadašnju tajnu kuću i sa zida skidali sliku stanara kojeg ne žele vidjeti u finalu. Na kraju su ostale samo Lucija i Ana, a RTL je tada prekinuo prijenos uživo, pa nismo odmah saznali koja je od njih postala finalist.

Nominirani stanari su Tomislav, Anezi, Marin i Lucija, a nakon današnje dnevne emisije, gledatelji mogu glasovati za svoje kandidate te će linije biti otvorene sve do nedjeljne emisije uživo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije