Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOILER ALERT!

Otkriveno tko je majka u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku'

HIMYM (1)
Foto: Youtube
1/3
15.05.2013.
u 11:14

Već osam sezona gledatelji se pitaju tko je majka iz CBS-ove serije "Kako sam upoznao vašu majku".

Već osam sezona gledatelji se pitaju tko je majka iz CBS-ove serije "Kako sam upoznao vašu majku". U ponedjeljak se emitirala pretposljednja epizoda te se konačno pojavila i glumica koja glumi Tedovu suđenu djevojku. Glumica se zove Cristin Milioti, no u seriji još nije poznato njezino ime.

Slatka Milioti poznatija je po kazališnim ulogama te je bila i nominirana za prestižnu nagradu Tony za izvedbu u komadu "Once". Poznato je da će ona svirati gitaru na svadbi Barneyja i Robin, a poslije vjenčanja srest će Teda na stanici. Tijekom serije gledatelji su mogli vidjeti samo zglob misteriozne djevojke dok je bila cimerica jedne od Tedovih bivših djevojaka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije