Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeremy renner

Otkriveni detalji nesreće slavnog glumca koji je nastradao na Novu godinu

Hawkeye UK Fan Screening - London
Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION
1/9
02.01.2023.
u 21:37

Glumac je bio sam i pokušavao prokrčiti prilaz iz svoje kuće na jezeru Tahoe s ralicom koja je slučajno u jednom trenutku prošla preko njegove noge. Srećom,  pomogao mu je susjed koji je inače liječnik te mu je podvezao nogu, a potom je prevezen u bolnicu.

Američki glumac Jeremy Renner (51) na prvi dan 2023. godine doživio je tešku nesreću nakon koje je hospitaliziran. Detalje nesreće za američke medije, sada je otkrio susjed.

Naime, glumac je bio sam i pokušavao prokrčiti prilaz iz svoje kuće na jezeru Tahoe s ralicom koja je slučajno u jednom trenutku prošla preko njegove noge zbog čega je on izgubio puno krvi. Srećom, pomogao mu je susjed koji je inače liječnik te mu je podvezao nogu. Malo prije 10 sati ujutro glumac je helikopterom prebačen u bolnicu gdje je doveden u stabilno stanje.

Renner je najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj seriji "Hawkeye", ali i po ulozi u akcijskom hitu "Bourneovo naslijeđe". Glumac živi u dijelu SAD-a koji je zahvatila snježna oluja, a i ranije se žalio na vremenske uvjete. Naime, sredinom prosinca objavio je fotografiju svog snijegom zatrpanog automobila.

 - Snježna oluja ovdje nije šala - napisao je tada u objavi.

Dodajmo da je glumac dvaput nominiran za Oscara. U kategoriji najboljeg glumca za prestižan zlatni kipić nominiran je 2010. godine za film "The Hurt Locker", a sljedeće je godine nominiran za Oscara za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "The Town". 

VIDEO Slavni glumac doživio tešku nesreću na Novu godinu, helikopterom je odmah prebačen u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Duksi
Duksi
21:46 02.01.2023.

U kritičnom, ali stabilnom stanju???,pa ako si u stabinom stanju, kao si onda u kritičnom, i obratno.

PO
poluprovokator
01:40 03.01.2023.

Freza za snjeg. Vjerojatno gubitak prednjeg djela stopala:-( Odličan glumac i velika šteta. Sretno mu bilo.

Avatar Cantor
Cantor
06:06 03.01.2023.

Takve nesreće uopće nisu neuobičajene kod ovakvih ili poljoprivrednih strojeva. Moj poznanik je isto napravio sa običnom rotacionom kosilicom. Trenutak nepažnje ili se posklizneš i ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije