Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće biti kod Stankovića

Otkazano gostovanje Gorana Bogdana u 'Nedjeljom u 2', poznat je i razlog

Goran Bogdan
Foto: Instagram
1/5
26.06.2020.
u 15:20

Aleksandar Stanković obavijestio je kako ove nedjelje njegov gost neće biti poznati glumac i otkrio je i zašto.

Aleksandar Stanković u svojoj emisiji "Nedjeljom u 2" ove nedjelje je trebao ugostiti glumca Gorana Bogdana, ali Bogdanovo gostovanje je otkazano.

- Zbog kontakta s osobom pozitivnom na Covid 19 glumac Goran Bogdan je u samoizolaciji pa se otkazuje njegovo gostovanje u Nedjeljom u 2. Goranu i svima ostalima želimo zdravlja i uskoro javljamo novog gosta...- obavijestio je Stanković. U najavi gostovanja poznatog glumca pisalo je kako će razgovarati o njegovoj bogatoj karijeri te zašto više snima u susjedstvu nego u Hrvatskoj. Jedna od tema razgovora trebale su biti i sapunice i pitanje trebaju li renomirani glumci snimati takve formate i može li se živjeti od snimanja filmova.

Goran Bogdan
1/5

O ovim uvijek aktualnim temama voditelj i glumac razgovarat će drugom prilikom, a Stanković nije otkrio tko će umjesto Bogdana ove nedjelje gostovati u emisiji "Nedjeljom u 2". Gledatelji su predložili Stankoviću da pozove Željka Keruma, premijera Plenkovića ili Davora Bernardića.

Komentara 7

CR
croban1111
21:56 26.06.2020.

Koji gubitak za građane.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
23:41 26.06.2020.

Kaj da kažem, suza suzu goni..... Što je sporno? Ne prestajem ridat, ovo me dotuklo. Sol na ranu. Prvo korna, pa potres, pa sad ovo.... Doklen, dolken više?

CA
caissa
23:35 26.06.2020.

vetar u kosi da te oduva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije