Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična promjena

Otišla korak dalje: Sviđa li vam se Scarlett više s irokezom ili dugom kosom?

Scarlett Johansson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
04.02.2015.
u 09:41

Poznata glumica prije pet mjeseci rodila je kćer Rose pa je možda i majčinstvo bilo razlog njezine promjene frizure

Glumica Scarlett Johansson skratila je svoje plave uvojke. I to drastično. Nakon što je nedavno skratila svoju dugu kosu, lijepa Scarlett sada je otišla i korak dalje te se ošišala na irokezu. Novu frizuru pokazala je prije tri dana na filmskoj gala večeri u Los Angelesu.

Poznata glumica prije pet mjeseci rodila je kćer Rose pa je možda i majčinstvo bilo razlog njezine promjene frizure.

Iako 30-godišnjakinja i s ovom frizurom izgleda neodoljivo, novi look joj je ipak pomalo dječački. Dugačkom plavom kosom više je naglašavala svoju seksepilnost. No, vjerujemo da obožavatelji lijepe glumice neće biti razočarani niti ovim njezinim izdanjem. Što vi kažete? Sviđa li vam se Scarlett više s dugom ili kratkom kosom?

>> Scarlett Johanson u glavnoj ulozi ekranizacije hita 'Ghost in the Shell'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:41 04.02.2015.

hmmm...a zasto nigdje ne postoji fotografija s navodnim iroquaise-om, (engleski cherokee, srpski irokez, sto koristi i novinar)?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
14:47 04.02.2015.

Mi kažemo da je sva za 5 ali ona njena izjava kako obožava po cijele dane s dečkom gledati porno filmove (?) .. vjerojatno je takav zaplet radnje da treba duže vrijeme ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije