Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sapunica bez kraja

Otac Dolores Lambaša otkrio da njegova kći laže o trudnoći

dolores
Igor Kralj/Pixsell
10.06.2010.
u 19:48

Otac Gino rekao je da od silnih skandala više ne prepoznaje svoju kćer. Susjedi u Šibeniku pričaju kako Dolores rijetko posjećuje obitelj, a na spomen njezine trudnoće s podsmijehom odmahuju rukom.

Na proslavi 49. rođendana Alke Vuice u zagrebačkom restoranu Primošten bili su i njezini prijatelji Josip Radeljak (67) i navodno trudna Dolores Lambaša (29). 24 sata piše kako je glumica navodno “navalila” na viski iako joj je Dikan prigovarao da prestane piti. Dolores se nije dala smesti.

Istodobno, njezin otac Gino, tvrdi RTL, otkrio je bliskoj prijateljici kako njegova kći laže da je trudna. Dodao je da je od silnih skandala više ne prepoznaje. U njezinu rodnom Šibeniku susjedi pričaju kako rijetko posjećuje obitelj, a na spomen njezine trudnoće s podsmijehom odmahuju rukom.

Ključne riječi

Komentara 1

AJ
Ajduk
20:22 10.06.2010.

A kakvu suvislu raspravu o ovim likovima treba poceti? Pa sve je vec receno i naravno Sve u Superlativu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije