Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska ostvarenja

Ususret Oscarima diljem Hrvatske započinje 12. Oscar revija

oscar revija
Foto: Promo foto
1/14
18.01.2016.
u 09:43

Ne propustite ovogodišnju Oscar reviju i pogledajte najprestižnija filmska ostvarenja godine

Reviju najprestižnijih filmskih ostvarenja u CineStar kinima možete pratiti od 21. do 31. siječnja 2016. na 12. Oscar reviji  uz izbor od 15 filmova iz uvijek oštre konkurencije najboljih ostvarenja filmske umjetnosti, koji će kroz desetak dana, biti prikazani u multipleksima CineStar (Zagreb, Arena Imax, Novi Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Varaždin, Vukovar, Rijeka, Dubrovnik).

Izvanredna filmska ostvarenja na velikim platnima kina s pet zvjezdica posjetitelji će imati prilike pogledati među prvima u svijetu. U sklopu revije premijerno će biti prikazani filmovi poput  „Povratnik“, „Soba“, „Joy“ i „Dankinja“, koji čine tek dio remek-djela sedme umjetnosti koja su već i samom nominacijom za zlatni kipić potvrdila kako se radi o iznimnim filmskim ostvarenjima.

Sve informacije kao i on line prodaja ulaznica možete pogledati na http://www.blitz-cinestar.hr/oscar-revija-2016  

>>Oscari 2016: Povratnik nominiran u čak 12 kategorija!

>>Hollywood: Počelo odbrojavanje do objave nominacija za Oscara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije