Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stresno razdoblje

Osam godina je šutjela o razvodu s Cruiseom, sada prvi put priča o tome

Foto: Profimedia
1/5
14.03.2020.
u 21:30

Katie Holmes u braku s Tomom Cruiseom bila je do 2012. godine i imaju kći Suri.

Prije osam godina kada su se rastali Katie Holmes i Tom Cruise bili su na naslovnicama svih svjetskih medija. Zašto su se  odlučili rastati nisu otkrivali, ali sumnjalo se kako Katie nije htjela prihvatiti scijentologiju kao svoju religiju.

Nakon što su se rastali njihova kći Suri ostala je živjeti s mamom, a Tom Cruise od tada više nije vidio svoju kćer i to navodno jer to nije htio. Katie je godinama šutjela i nikada u medijima nije govorila o svom razvodu, a šuškalo se kako je to morala obećati Cruiseu i potpisala je čak i ugovor o tome kako neće u javnosti pričati o njihovom odnosu. Sada je u novom izdanju časopisa In Style prvi put pričala na temu svog razvoda. 

Pogledajte koje poznate osobe su se rastale u 2018. godini

- To vrijeme je bilo napeto i intenzivno. Sve to privuklo je veliku pažnju, a uz sve to imala sam malo dijete. Mnogi ljudi koje do tada nisam poznavala na kraju su mi postali prijatelji i puno su mi pomogli - rekla je Katie pričajući o razvodu. Prisjetila se i jedne jako teške situacije nedugo nakon razvoda u kojoj joj je pomogao jedan taksist.

- Bio je taj nevjerojatan trenutak i ja sam plakala. Suri je imala šest ili sedam godina i vozila sam je spavati kod njezine prijateljice. Stigli smo pred tu zgradu, a vozač taksija pomogao mi je otvoriti vrata i nosio je Suri do zgrade kako se ne bi probudila. Bio je nevjerojatno ljubazan - ispričala je glumica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije