Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALA DIPLOMU

Ornela Vištica pohvalila se novim velikim uspjehom: 'Nije tajna kako sam uvijek voljela učiti'

Zagreb: Poznati na otvorenju 42. Dana satire Fadila Hadžića
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
10.04.2024.
u 15:31

Evo i službeno od danas sveučilišni magistar međunarodnih odnosa i diplomacije. Dodjela diploma, Libertas međunarodnog sveučilišta održala se u ZKM-u u Zagrebu, napisala je Ornela i dodala da je diplomirala s prosjekom ocjena 4,81

Mostarska glumica Ornela Vištica na društvenim se mrežama pohvalila novim uspjehom. Nakon Akademije dramskih umjetnosti Ornela je završila još jedan fakultet i postala magistar međunarodnih odnosa i diplomacije.

- Evo i službeno od danas sveučilišni magistar međunarodnih odnosa i diplomacije. Dodjela diploma, Libertas međunarodnog sveučilišta održala se u ZKM-u u Zagrebu.  Nije tajna kako sam oduvijek voljela učiti te kako je gluma moja strast i prvo zanimanje, a istraživanje, promišljanje, čitanje put otkrivanja znanosti. Težinski prosjek ocjena i nije tako loš (piše 4,81). Ovo je za mene jedan korak više u istraživanju diplomacije i međunarodnih odnosa a posebno uloge kulturne diplomacije. Hvala svima koji su bili dio ove priče,  koja ne završava… jer noću kad se spusti san nad gradom jedna lampa dugo u noć uvijek svijetl, napisala je Ornela pokraj fotografije. 

Podsjetimo, Ornela se proslavila ulogom u seriji 'Larin izbor' 2011. godine. Publici je ostala u sjećanju i zbog uloge u seriji 'Vatre Ivanjske', a imala je i gostujuću ulogu u popularnoj srpskoj seriji 'Žene s Dedinja'. Vištica je u predstavi zagrebačkog kazališta Kerempuh tumačila lik bivše predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

O ljubavnom životu Ornele Vištice ne zna se puno, osim da je bila u vezi s poznatim chefom Matom Jankovićem, a javnost je saznala za vezu 2018. godine kada su viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Kuhar i glumica su se zaljubili na snimanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci'. Da njihova veza ipak nije potrajala potvrdila je Ornela kad se obratila pratiteljima na društvenim mrežama.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije