Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO LJUBI

Ornela Vištica ljubi našeg poznatog chefa?

Ornela Vištica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
21.11.2017.
u 16:09

Ornelu i Matu ovog su tjedna primijećeni kako izmjenjuju nježnosti u jednom zagrebačkom caffe-baru, a početkom mjeseca su imali i zanimljivu prepisku na Instagramu.

Ornela Vištica, jedna od naših najpopularnijih glumica, i po čitateljima Večernjeg lista najljepša Hrvatica, čini se ponovno ljubi. Nakon što je lani prekinula vezu sa snimateljem RTL-a Igorom Zelićem, glumica je neko vrijeme bila sama, a rekla je kako joj je najbitnije da je njen izabranik iskren čovjek.

Kako piše tportal. izgleda da joj je srce zarobio poznati chef i član žirija showa "3,2,1 kuhaj!" Mate Janković. Ornelu i Matu ovog su tjedna primijećeni kako izmjenjuju nježnosti u jednom zagrebačkom caffe-baru, a početkom mjeseca su imali i zanimljivu prepisku na Instagramu.

Ornela je objavila fotografiju iz vremena kada je nastupala u "Plesu sa zvijezdama", i napisala je kako je to  'valjda prvi put da ju je uhvatila kamera, a da nije znala'. Mate joj je na to odgovorio 'That makes it even more fun. For us.' (To je još zabavnije za nas.)

Ornela je kao i obično bila zatvorena za komentare o svom privatnom životu, pa stoga nije htjela potvrditi, ali ni demantirati svoju novu vezu.

VIDEO:  Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

 

 

 

Komentara 6

KR
kruti193
17:41 21.11.2017.

ornela je komad i pol!!!

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:28 21.11.2017.

Karolina, veli se "kuhar" ili "majstor kuhinje". Pusti chefa na miru.

NA
Narcis660
00:01 22.11.2017.

Nekako su mi totalno nespojivi ali ok ako ke ljubav u pitanju neka im je sa srecom!Puno draze mj je procitati ovaku vijest u avakom slucaju.Nego ubistva nezgode lopovluke i politiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije