Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni za finale

Opaki rivali u zagrljaju! Lovro Majer objavio fotku sa španjolskim reprezentativcem: 'Braća'

Kaštel Štafilić: Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala na utakmicu s Turskom
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/7
18.06.2023.
u 09:44

Dani Olmo i Lovro Majer snimili su selfie na kojem poziraju odlično raspoloženi, a unatoč tome što će večeras na terenu biti opaki suparnici dečki su još jednom dokazali da su izvan terena jedno drugome velika podrška

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras se u Rotterdamu bori za titulu osvajača Lige nacija, a protivnik na tom putu joj je reprezentacija Španjolske. Jutro uoči velikog finala španjolski reprezentativac i bivši igrač Dinama Dani Olmo (25) osvanuo je na Insta Storyju hrvatskog reprezentativca Lovre Majera (25).

Olmo i Majer snimili su selfie na kojem poziraju odlično raspoloženi, a unatoč tome što će večeras na terenu biti opaki suparnici dečki su još jednom dokazali da su izvan terena jedno drugome velika podrška. - Braća - napisao je Majer u opisu fotografije i dodao emotikone hrvatske i španjolske zastave. 

Foto: Instagram

Inače, Majeru je prije samo desetak dana prilikom pada na treningu hrvatske reprezentacije ponovo pukla kost lijeve ruke, a zdravstveno stanje nije ugrozilo njegov opstanak u reprezentaciji. "Ruka je dobro, brzo smo reagirali. Neće mi smetati u igri", kazao je Majer na press konferenciji uoči okršaja s Nizozemskom. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, prvi prijelom je nastao uslijed pada u utakmici 38. kola francuske Ligue 1 u utakmici protiv Bresta. Ista nezgoda dogodila mu se tijekom priprema Vatrenih za polufinale Lige nacija protiv Nizozemske. Majer je odmah prevezen u bolnicu u Zagrebu i operiran, a ubrzo se vratio u momčad i nastavio s pripremama, a sada je spreman i za lov na zlato. 

12.6.2023., Rijeka - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije. Lovro Majer i Luka Ivanusec. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić 

Ključne riječi

Komentara 4

LE
lector2corrector
12:23 18.06.2023.

"jedno drugome". A tko vam je ovdje jedno, a tko drugi?

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
13:28 18.06.2023.

"Odrasli" zajedno u Dinamu, braća plavi lavovi! To se ne zaboravlja!

BR
Brandfackel2
11:05 18.06.2023.

Bravo za Majera i Olma, sad ste već legende!!! Primjer ostalim sportašima, uzor djeci... Tako to rade najveći svjetski igrači, a ne kao lokalni kokošari i propalice sijati mržnju između dva grada jedne te iste države!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije