Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lekcije o ljepoti

One svoj mladolik izgled ne duguju estetskoj kirurgiji

Foto: Pixsell
1/6
13.08.2018.
u 20:25

Od poznatih dama koje imaju više od 45 godina može se mnogo naučiti o zdravim navikama i trikovima za lijep i njegovan izgled

Estetska kirurgija nikad nije bila učinkovitija, a filtri na društvenim mrežama pomlađuju “bez mnogo pitanja”, pa tim više divimo se poznatim damama koje su prešle 45. godinu, a svoj mladoliki izgled duguju redovitoj prirodnoj njezi ili eventualno ponekoj pomoći neinvazivnih tretmana.

Neke od njih idu toliko daleko da na svojoj društvenoj mreži objavljuju fotografije na kojima su bez šminke, sa svim svojim nesavršenostima.

Tako je voditeljica Barbara Kolar nedavno na svojem Instagramu objavila fotografiju nakon buđenja na kojoj su se vidjeli i podočnjaci, i pokoja sijeda vlas. Na to je duhovito komentirala: “Neki su se probudili savršeni, pred nama ostalima je prilika da se razvijemo.” I britanska glumica Helen Miren prije nekoliko mjeseci objavila je svoju fotografiju bez imalo šminke i u svojoj 72. godini pokazala da izgleda fantastično bez kirurških intervencija.

“Za mene, još uvijek, moja nesigurnost ima više veze s umom i inteligencijom nego s izgledom. Ne smatram se dovoljno pametnom ili smiješnom.”

Francuski šarm i prirodna ljepota glumice Vanese Paradise idu toliko daleko da nikad nije poželjela stavljati ljuskice na zube kako bi se riješila karakterističnog osmijeha. I Daniela Trbović u svojoj 55. godini izgleda sjajno:

1/11

– Moj posao održava moje moždane stanice, a mentalno stanje uvelike utječe na stanje cijelog tijela. Inače, već godinama vježbam s osobnim trenerom – jednom je prilikom ispričala Daniela.

Glumica Sarah Jessica Parker o svojim tretmanima ljepote kaže: “Trudim se nanositi kremu sa zaštitnim faktorom, ali volim uživati u suncu”. Definitivno prvakinja prirodne ljepote i mladolikosti jest Salma Hayek koja je na svom Instagramu pokazala mladoliko lice. Šminku skida kokosovim uljem i ružinom vodicom, a kožu njeguje prirodnim kremama.

– Ne želim proživjeti ono što je ostalo od moje mladosti pretvarajući se da sam mlađa i tako propustiti uživati u životu – istaknula je.
Oskarovka Meryl Streep ima predivan porculanski ten, a on je nije stajao ni dolara. Svatko može činiti isto što i ona. Naime, glumica je jednom rekla kako nikada ne dira lice prljavim rukama. 

>>Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 8

GR
grodar
22:03 13.08.2018.

koje babetine odvratne

Avatar Monnamossa
Monnamossa
01:44 14.08.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Avatar rubinet
rubinet
20:42 13.08.2018.

Danijela Trbović ..najzgodnija Hrvatica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije