Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Boja, a ne nerc'

Ona se golim tetoviranim tijelom bori za životinje!

tetovaža kina
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
06.01.2014.
u 13:40

"Boja, a ne nerc. Budite ponosni na našu kožu. Ne nosite krzno", poručila je Wang i dodala kako tetoviranje može biti bolno, ali je to ništa u usporedbi sa agonijom životinja kojima skidaju kožu dok su još žive.

Goli kineski model i "tattoo majstorica" Wang Ke fotografirala se u Pekingu u sklopu kampanje poznate svjetske organizacije za zaštitu životinja PETA.

"Boja, a ne nerc. Budite ponosni na našu kožu. Ne nosite krzno", poručila je Wang i dodala kako tetoviranje može biti bolno, ali je to ništa u usporedbi sa agonijom životinja kojima skidaju kožu dok su još žive. - Ponosna sam što mogu pomoći životinjama i iskazati svoj stav - zaključila je Wang.

>>Tijelo prekrio sa 22 tetovaže posvećene Miley Cyrus

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije