Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje

Oliver: Nakon koncerta u Istri, s cijelom se obitelji selim na brod

grašo
Duško Marušić/Pixsell
20.06.2010.
u 19:00

– Spot je sniman u Istri i njime dominira fenomenalna priroda. To je jedna mala priča o ljubavi – rekao nam je Oliver.

Trebao je to biti veličanstven kraj lijepog dana u Istri, no olujno nevrijeme pokvarilo je potpuni užitak. Oliver Dragojević i Petar Grašo jučer su u Umagu trebali održati zajednički koncert na rasprodanom Stella Marisu, no zbog proloma oblaka koji se netom prije početka obrušio na grad nastup dvaju velikana odgođen je za 2. srpnja. Nitko nije očekivao da će najavljena kiša biti tako jaka, pa su dobro raspoloženi Oliver i Petar održali i konferenciju za novinare u Savudriji na kojoj je bilo jasno da su obojica s nestrpljenjem čekala da zajedno stanu na pozornicu. No, na to će morati pričekati.

Mala priča o ljubavi

Dolazak u Istru za Dragojevića ipak nije bio uzaludan jer je nekoliko sati prije, dok se nebo još kupalo u suncu s pokojim oblačkom, u gradiću Momjanu predstavio svoj novi album “Samo da je tu” i spot za pjesmu “Jubavi mala” u režiji Radislava Jovanova Gonza.

– Spot je sniman u Istri i njime dominira fenomenalna priroda. To je jedna mala priča o ljubavi – rekao nam je Oliver koji je predstavljanje svog 21. studijskog albuma organizirao kao druženje s prijateljima u prirodi pitoresknoga gradića smještenog na brdu Sveti Mauro s kojega se pruža najljepši pogled u cijeloj Istri. A nakon što odradi umaški koncert, otići će na odmor.

– S cijelom obitelji selim se na brod. Od moje Vele Luke krećemo na turneju po otocima – kaže glazbenik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije