Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde - ljetni hit

Okršaj Nine Badrić, Petra Graše i Tončija Huljića u RTL-ovom showu

Foto: RTL
1/5
25.05.2019.
u 15:23

Nastup kandidata Marka Omazića izazvao je polemiku između članova žirija kojima se njegov nastup zapravo svidio, ali oko jedne stvari se nisu mogli dogovoriti.

U žiriju RTL-ovog showa "Zvijezde - ljetni hit" često se znaju razviti i burne rasprave između članova žirija, pa se jedna takva dogodila i između Nine Badrić, Tonča Huljića i Petra Graše koji su imali različita mišljenja oko izvedbe natjecatelja Marka Omazića iz Livna.

Izvedbom pjesme 'Selma' Bijelog dugmeta on je oduševio žiri koji ga je nagradio sa svih pet podignutih  stolaca.

 ''Mislim da nismo mogli zamisliti ljepše zatvaranje večerašnje emisije nego s tobom. Oduševio si me odabirom pjesme, to je bilo hrabro,  načinom na koji si je ti interpretirao'… Da si s toliko godina toliko proživljeno otpjevao legendarnu pjesmu Bijelog dugmeta, to mi se posebno svidjelo… A neću ti ni reći koliko si zgodan'', nije prestajala s komplimentima Nina.

''Neću te hvaliti jer su to već svi drugi učinili i ja se slažem… Sve mi je uvijek bilo isto, ti to točno naučiš i nepogrešiv si. Volio bih da mi sljedeći put nešto potpuno spontano,  da improvizacija bude na licu mjesta… Šteta je da imaš takav glas, a da se potpuno ne predaš samouvjereno u nešto čime sigurno barataš'',  savjetovao mu je Tonči, s čime se nimalo nije složila Nina koja mu je odgovorila.

''Sve što ti je Tonči rekao, za mene je potpuno suprotno… Bio si potpuno spontan, izuzetno slobodan. Imao si različite završetke fraza''.

''Ja se ne slažem s tobom, Tonči. Predvidio si jednu vrlo bitnu stvar… Čovjek je tu prvi put i ovo mu je prvi nastup… Njemu je u glavi milijun stvari. Odlično je otpjevao'', nadovezao se i Grašo. 

''Samo se treba opustiti, ne treba uplašen dolaziti ovdje'', dodao je za kraj Tonči, napomenuvši da Marko čitavu raspravu ne shvati kao kritike  nego kao dobronamjerne savjete. 

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
16:17 25.05.2019.

Da Tonči Huljić....cajke, kompjuter, tonika i evo hita i hitmajstora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije