Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja transformacija

Od dobrice do seksi djevojke: Pokazala svoju divlju stranu

lea michele
Foto: Instagram
1/5
24.02.2014.
u 12:01

Poznata glumica snimila je vrući editorial za V magazin, a fotografirao ju je poznati Terry Richardson, koji je izvukao njenu divlju stranu na vidjelo

Dok u seriji "Glee" glumi dobru djevojku, glumica Lea Michele izvan malih ekrana pokazala se puno odvažnijom. Poznata glumica snimila je vrući editorial za V magazin, a fotografirao ju je poznati Terry Richardson, koji je izvukao njezinu divlju stranu na vidjelo.

Na nekoliko fotografija koje je objavila na svom Instagramu Lea Michele pojavila se u seksi kostimu, a pokazala je i tetovažu koju ima na lijevom boku.

Michelle upravo promovira svoj debitantski album "Louder" koji je posvetila svom prerano preminulom dečku i kolegi iz serije Coryju Monteithu.

>>Lea Michele: Imam snagu, osjećaj da me Cory stalno gleda iz neba

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
13:56 24.02.2014.

evo, imamo fotografije poprilicno skromno gradene djevojke, koja je uz put I glumica u navodnoj seriji glee...posto zivim u americi, evo, nikad nisam cuo za doticnu seriju, ali to nije ni bitno...kaj je bitno je da novinar koji je prepisao ovaj clanak s interneta govori o nekakvoj divljoj strain doticne, no fotografije na kojima se to vidi nisu pokazane...pa u cemu je problem?

MA
matador007
19:05 24.02.2014.

Uz svo dužno poštovanje,niti je lijepa,niti je seksi i nema tog fotošopa ili fotografa koji će ju takvom napraviti.Nije ružna,ali da je nešto posebno,nije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije