Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'to nam je drugi dom'

Očekuje ih ljetno vjenčanje u najromantičnijem gradu na svijetu

Kim Kardashian
Foto: Facebook/JimmyKimmelShow
1/7
24.01.2014.
u 22:11

Iako nisu dobili dopuštenje da se vjenčaju u Versaillesu, kojeg su posjetili prošlog tjedna, Kim Kardashian i Kanye West odlučili se se vjenčati u Parizu

Iako nisu dobili dopuštenje da se vjenčaju u Versaillesu, kojeg su posjetili prošlog tjedna, Kim Kardashian i Kanye West odlučili se se vjenčati u Parizu.

- Vjenčat ćemo se ovog ljeta, nadam se u Parizu. On će se pobrinuti za glazbu, a ja za raspored sjedenja. Olakšavamo jedno drugom mnogo - ispričala je Kim gostujući Jimmy Kimmel Showu.

Također je rekla kako će svom prezimenu dodati i Kanyeovo prezime pa će se tada zvati Kim Kardashian West.

Kim je na gostovanje došla u ružičastoj Dior haljini, za koju je pohvalila kako ju je prerezala napola, što je izazvalo osudu ljubitelja mode.

>>Svaki dan troši pravo bogatstvo da bi joj traperice savršeno pristajale!

Komentara 3

AP
apolon
22:48 24.01.2014.

Eh ...tak je to u životu nas običnih smrtnika...da nije bilo lepih sisa božice Here ne bi bilo niti naše galaksije , Mliječnog puta, pa niti nas!?og puta, pa niti nas!?

PA
pancake
13:05 25.01.2014.

kog briga?

AP
apolon
22:44 24.01.2014.

Ha...Jel se i ta gospodična molila Bogu za povečanje obujma posvečenih atributa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije