Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životni intervju: Hrvoje Hegedušić

Oca nisam prepoznao kad je ‘41. banuo na vrata. Morao se do ‘45. skrivati od Bobanovih crnokošuljaša koji su lovili sve viđenije ljude

24.04.2022.
u 14:00

Legendarni šansonijer, skladatelj, producent i ton-majstor i u 86. godini života sjeća se utakmice i sastava Dinama ‘46. protiv Partizana, ali i brojnih životnih događaja u četiri države koje su se mijenjale za njegova života. – Sjećam se, evo kao danas, tko je 1946. istrčao u plavom dresu protiv Partizana! Bio sam na toj utakmici, Dinamo je igrao u Kranjčevićevoj jer je drevni stadion u Maksimiru zapaljen tih ratnih dana. - prisjetio se Hegedušić.

Ključne riječi

Komentara 22

SP
Split71
14:26 24.04.2022.

a sicas li se gdje su srvenokošulkaši klali nedužne,pomozi malo Hrvatskim institucijama

LE
LenardHr
14:44 24.04.2022.

Jos jedan iz plejade jugonostalgicara koji dobivaju prostor samo zato sto hrackaju po Hrvatskoj . Bravo vecernje novosti.

RI
rimac444
16:02 24.04.2022.

I ovaj bilmez sa nekoliko pjesmuljaka poput arsena i sličnih dobro je kao parazit živio cijeli život zat što je bio partiji odan. Ta crvena bagra nije vidjela koliko ljudi poslije rata je pobijeno, zatvarao po kazamatama, opljačkano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?