Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve veća popularnost

Obožavateljice ne prestaju komentirati fotku pobjednika Eurosonga na kojoj je skroz gol

Foto: Instagram
1/8
09.06.2021.
u 07:00

Damiano David na Instagramu broji 3.3 milijuna pratitelja, a obožavateljice koje su ga tek nedavno počele pratiti dobro su istražile njegov profil.

Euforija koja se stvorila oko grupe Måneskin nakon njihove pobjede na ovogodišnjem Eurosongu ne jenjava. Broj pratitelja na Instagramu iz dana u dan im je sve veći, a posebnu pažnju privlači njihov pjevač Damiano David. Na Instagramu broji 3.3 milijuna pratitelja, a obožavateljice koje su ga tek nedavno počele pratiti dobro su istražile njegov profil i za oko im je posebno zapela fotografija na kojoj se Damiano snimio gol u kupaonici. Ovu fotku objavio je prije tri godine na svom profilu i za nju je dobio skoro 144 tisuće lajkova, a obožavateljice u komentarima ne skrivaju oduševljenje ovom objavom.

Damiano je na njihovu nažalost ipak zauzet i već četiri godine je u vezi s influencericom Giorgijom Soleri i tek nedavno su svoju veznu i javno obznanili. U nedavnom intervju koji je 22-godišnji Damiano dao za Vogue rekao je kako se zbog iznenadne velike popularnosti nije promijenio, ali priznao je da je aktivniji na Instagramu.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Do Eurosonga nisam toliko koristio Instagram a sada se to promijenilo. Ne znam koliko će potrajati moja aktivnost na Instagramu ali jako se trudim i sretan sam što imamo toliko obožavatelja. Najbolje od svega je što nam sada stižu poruke iz cijeloga svijeta i više od 50 posto naše publike sada se nalazi van Italije - zadovoljan je Damiano.

Ključne riječi

Komentara 14

SO
Sotony
08:41 09.06.2021.

nez nam kojoj zeni se ovo svida

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
09:07 09.06.2021.

Do sad najbolja fotka je ona u gaćicama dok se brijao, tu se vidi da je super obdaren.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:59 09.06.2021.

Čovjek koji u nas radi za 4000 kuna mjesečno pa još sa ovim tijelom, ne bi došao do one stvari nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije