Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znatiželjni filmofili

Obožavatelji izvan sebe: Zašto glumica Ratova zvijezda skriva kosu?

Daisy Ridley
Foto: Instagram
1/7
08.07.2016.
u 09:20

Maramu ne nosi samo zato da skupi kosu za vrijeme tjelovježbe već i da prikrije frizuru koju će imati u novoj ulozi

Glavna glumica Ratova zvijezda Daisy Ridley (24) krajem mjeseca završava snimanje nastavka filma "Epizoda 8", a njezine objave na Instagramu zaintrigirale su obožavatelje.

Popularna Ridley objavila je snimku iz teretane, a kosa joj je omotana zelenom maramom. Maramu ne nosi samo zato da skupi kosu za vrijeme tjelovježbe već i da prikrije novu frizuru koju nosi glumeći Rey, novi lik u filmu.

"Otrčala sam u teretanu između dvaju snimanja i morala staviti maramu da zaštitim svoju frizuru za ulogu Ray", napisala je glumica. 

Fanovi diljem svijeta odmah su pokrenuli rasprave o čemu je riječ i kakva to promjena čeka sve ljubitelje ove uspješne hollywoodske franšize. Prikazivanje novih Ratova zvijezda planirano je za 18 mjeseci.

 

 

>> U Dubrovnik na set Star Warsa stižu Mark Hamill i Daisy Ridley

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije