Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne prihvaća ne

Obožavatelj pratio W. Goldberg jer se nije htjela fotografirati s njim

whoopi goldberg
Pixsell
20.09.2012.
u 14:45

Glumicu je obožavatelj pratio po trgovačkom centru u Dublinu, a ona ga je prijavila policiji.

Whoopi Goldberg jučer je policiji u Dublinu prijavila svog nasrtljivog obožavatelja. Glumica je bila u kupnji s kćeri Alex kada im je prišao muškarac i zamolio Whoopi da se fotografira s njim što je ona odbila. Sve o susretu s obožavateljem glumica je ispričala studentima u Dublinu kojima je jučer održala predavanje.

– Pokušala sam objasniti tom čovjeku da se nikada ne fotografiram s obožavateljima i rekla sam mu kako se možemo rukovati. On je na to poludio i počeo je slijediti mene i kćer po trgovačkom centru. Pokušale smo se sakriti u trgovini s cipelama, ali ubrzo nas je pronašao i čak se usudio savjetovati me koje cipele da kupim – rekla  je glumica kojoj nije preostalo ništa drugo nego obožavatelja prijaviti policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije