Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zagrebačkoj areni

Obitelj Todorić uživala na koncertu Hausera: Iva došla s majkom Vesnom, bratom i njegovom suprugom

Foto: Dino Ninković
1/26
26.10.2023.
u 10:58

Upravo ono što je Hauser cijelo vrijeme i najavljivao, obistinilo se, uzbudljiv show od početka do samog kraja koncerta

Naš poznati violončelist Hauser, trenutačno je na svojoj prvoj solo turneji pod nazivom „Rebel with a Cello“ u sklopu koje je obišao već mnoge velike gradove i rasprodao velike arene. U čemu je čar njegovih nastupa i za čime ludi cijeli svijet, sinoć je doznala i zagrebačka publika u rasprodanoj Areni Zagreb.

Među brojnim poznatim Hrvatima koji su uživali u koncertu našli su se i Iva Todorić koja je u publici sjedila s majkom Vesnom Todorić, bratom Ivanom i njegovom suprugom Milicom Todorić.  Upravo ono što je Hauser cijelo vrijeme i najavljivao, obistinilo se, uzbudljiv show od početka do samog kraja koncerta.

VEZANI ČLANCI

Svaka osoba u publici uživala je u notama klasike koju Hauser donosi na poseban način. Da su kilometri samo brojka, govori i činjenica da su njegovi najvjerniji fanovi doputovali u Zagreb iz raznih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, pa su neki od njih doputovali čak i iz dalekog Tajvana.

Cijeli koncert sastojao se od nekoliko setova koji su publiku vodili kroz cijeli spektar emocija. Početak je bio rezerviran za klasičnu glazbu, na koju se savršeno nadovezala filmska i njome se završio prvi set. Hauserova izvedba nekih najpoznatijih filmskih pjesama poput „Titanica“ ili „Pirata s Kariba“ nikoga nije ostavila ravnodušnim.

1/21

Drugi dio koncerta publiku je podigao na noge jer je Hauser tada započeo s latino izvedbama, a koncert je završio s publikom u deliriju koja našem glazbeniku nije dala da ode s pozornice.

Za kraj koncerta na veliku radost svih obožavateljica spustio se među publiku te jednu pjesmu odsvirao među njima. Kao i uvijek, napravio je pravi spektakl koji će biti savršena uspomena do sljedećeg koncerta u Hrvatskoj.

Nastavlja svoju solo turneju, a sljedeći su na redu Prag, München, Amsterdam, Berlin i mnogi drugi gradovi.

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi:  'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Komentara 15

JO
JovanC
11:19 26.10.2023.

U svakoj normalnoj drzavi bi bili dozivotno u zatvoru. Napravili 7 milijardi eura duga, sakrili dio novca i putuju i uzivaju po svijetu. A dobavljaci ostali bez novaca po sili zakona.

DE
Dex
12:03 26.10.2023.

kad će ih DORH spakirati u Remetinec?

OT
otrovnijezik
12:04 26.10.2023.

A Mamića nije bilo? Ima li kakvih vijesti o Mihaliću u Čapljini? Kada će torbari tj. dileri tj. plinski kriminalci vratiti 800 milijuna i završiti gdje treba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije