Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva sreću

O ljubavi s Ingrid oglasio se i Luka: Sve te vodilo k meni

Foto: Instagram
1/6
16.05.2020.
u 14:30

Luka je danas na Instagramu objavio stihove pjesme Arsena Dedića "Sve te vodilo k meni" dajući naslutiti ovim stihovima kako mu je Ingrid bila suđena.

Luka Budak u show "Brak na prvu" prijavio se kako bi pronašao ljubav, a kada je ušao u ovaj sociološki eksperiment sebe je opisao kao romantičnu dušu i voljenu osobu voli iznenaditi romantičnom gestom. Stručnjaci su ga u showu spojili s Nadijom, ali par nije uspio u braku i nakon finala svatko je pošao svojim putem. Ali show je Luki na kraju ipak donio ljubav i to sa stručnjakinjom iz showa Ingrid Divković.

Kažu kako su se zbližili tek nakon što je show završio i na kavi nakon showa shvatili su da imaju puno zajedničkog. Luka je danas na Instagramu objavio stihove pjesme Arsena Dedića "Sve te vodilo k meni" dajući naslutiti ovim stihovima kako mu je Ingrid bila suđena.

1/7

- Sve te vodilo k meni, iz daljine, iz mraka... Sve te vodilo k meni, već od prvih koraka...mada ništa nisi rekla, ja sam znao, ja sam znao, iz tih kretnji i porijekla: Sve je isto, sve je "kao". Sve te vodilo k meni, sve što rode samoće, mala primorska mjesta, isti pisci i ploče...kad te baci kao lađu noćni val do moga praga, nije bilo teško znati da mi moraš biti draga, da mi moraš biti draga... Sve te vodilo k meni, tvoje oči i usta, Tvoje ljubavi mrtve, moja loša iskustva... Mi smo bili na početku istim vinom opijeni, I kad si išla krivim putem - sve te vodilo k meni, sve te vodilo k meni..." - citirao je Luka stihove Arsena Dedića.

Njegovi pratitelji javili su mu se u komentarima i neki od njih rekli su kako su gledajući show pomislili kako su on i Ingrid idealan par. - Maloprije sam čitala o vama! Divan ste spoj ti i Ingrid Divković. Sretno. Dok sam gledala emisiju,pomislila sam..njih dvoje bi bili dobar par ..- napisali su mu obožavatelji.

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije