Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu mu sjele šale

Novinar homoseksualac tuži S. B. Cohena zbog psihičkih boli

cohen
Pixsell
27.10.2010.
u 15:16

Shiff, koji se predstavlja kao novinar i homoseksualac, tvrdi da je Cohen povrijedio njegova ljudska prava, vrijeđao ga i inicirao nered na snimanju “Brune”.

Mike Shiff podnio je tužbu protiv britanskog komičara Sache Barona Cohena i njegova produkcijskog tima iz filma “Bruno”. Shiff, koji se predstavlja kao novinar i homoseksualac, tvrdi da je Cohen povrijedio njegova ljudska prava, vrijeđao ga i inicirao nered na snimanju “Brune” koje se odvijalo na jednom sastanku gdje se raspravljalo o homoseksualnim brakovima.

Mike tvrdi da se dio Cohenova tima tada zauzeo protiv takvih brakova kako bi stvorio što veću dramatiku i napetost te izazvao sukob. Zbog toga je Mike pretrpio psihičku bol i traži od Cohena 125.000 kuna.

Komentara 3

OB
observer...
16:54 27.10.2010.

Jadan Mike, baš mi ga je žao. Mora da se jako napatio.

Avatar commentator
commentator
17:44 27.10.2010.

Ovaj ima \"psihičke boli,\" ali ne samo boli, nego i probleme, otkad je - \"zamjenio ulaz za izlaz.\"

OB
-obrisani-
20:44 27.10.2010.

Pderska posla...bilo bi mu bolje da Cohenu baci puder u oči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije