Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Novi skandal u showu: Farmer koji se prijavio zatajio je dijete koje ne viđa? O svemu se oglasili i s RTL-a

Foto: RTL
1/5
04.06.2021.
u 08:25

Na priču je reagirala i producentica Marija Jelena Zen, koja kaže da su te tvrdnje već čuli i da će slučaj istražiti.

Nakon što je RTL predstavio nove farmere koji traže ''onu pravu'' u showu ''Ljubav je na selu'', mnogima je za oko zapeo mladi farmer Ante Čelić iz mjesta Borovci  u blizini Metkovića. Ante ima samo 24 godine, a po struci je instalater grijanja. Za vrijeme predstavljanja otkrio je da je veseljak, pošten i drag, no da ponekad može biti tvrdoglav, temperamentan i preiskren. Dodao je isto tako da mu je najdulja veza trajala tri godine te da preferira plavuše. 

Ipak, kako piše Slobodna Dalmacija, Ante nije otkrio baš sve o sebi.

Naime, iz više izvora doznali su da je on navodno otac djeteta koje ne viđa, a ne viđa ni djetetovu majku. 

Na priču je reagirala i producentica showa Marija Jelena Zen, koja kaže da su te tvrdnje već čuli i da će slučaj istražiti. 
Tek nakon emitiranja njegova profila produkciji se javila djevojka koja tvrdi da je majka njegova djeteta, na što nam je Ante odgovorio da nije znao za trudnoću te da nije u kontaktu s majkom djeteta ni s djetetom. Produkcija emisije ''Ljubav je na selu'' strogo osuđuje svako zanemarivanje djece te će Ante, ako se dokaže da doista ima dijete i zanemaruje ga, biti isključen iz daljnjeg sudjelovanja u emisiji.

– Ante se prijavio za sudjelovanje u emisiji regularnim putem te je, kao i svi drugi farmeri, bio upitan za prošle veze, potencijalne brakove i djecu. Pritom je izjavio da iza sebe nema ozbiljnijih veza kao ni djece te da se prijavio u emisiju jer bi želio upoznati ženu s kojom bi jednog dana osnovao obitelj i postao otac. Potpisivanjem ugovora jamčio je za istinitost svojih tvrdnji – kazala je. 
Ante je inače u emisiji rekao i kako nije u kontaktu sa svojom majkom koja ga je napustila kada je imao samo 13 godina. 

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

Ključne riječi

Komentara 2

DV
dvor
09:19 04.06.2021.

sta glumite a kad se u sou jave oni koji su već odavno u vezi i glume da su se tek upoznali,to moze jel?

LI
liliZG
19:10 04.06.2021.

čovjek kaže da nije znao da je ta cura trudna , dakle ako je to istina, po ćemo je onda lagao.... kako da viđe "svoje" dijete ako za njega ne zna?... znači prvo dnk analiza a onda osude...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije