Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŽALBE

Novi problemi za Severinu! Pjevačici sjela ovrha od 150 tisuća kuna

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
11.03.2021.
u 08:36

Ovrhu joj je odredio sud jer nije na vrijeme vratila hrvatsku putovnicu maloljetnog sina bivšem izvanbračnom partneru i ocu djeteta, poduzetniku Milanu Popoviću. Inače, rješenje o ovoj ovrsi donio je još u lipnju 2020. godine Općinski građanski sud u Zagrebu, a nakon Severinine žalbe viši sud je potvrdio odluku

Severina Kojić suočava se s novim financijskim problemima. Kako doznaju 24 sata, pjevačici je krajem prošle godine Fina sjela na račun zbog ovrhe u iznosu višem od 150.000 kuna. Ovrhu joj je odredio sud jer nije na vrijeme vratila hrvatsku putovnicu maloljetnog sina bivšem izvanbračnom partneru i ocu djeteta, poduzetniku Milanu Popoviću. Inače, rješenje o ovoj ovrsi donio je još u lipnju 2020. godine Općinski građanski sud u Zagrebu, a nakon Severinine žalbe viši sud potvrdio je odluku. 

U odluci je stajalo da Popoviću, ako pjevačica ne postupi po rješenju, mora platiti 1000 kuna za svaki dan zakašnjenja. Podsjetimo, pjevačica je lani već morala platiti kaznu od 5000 kuna zato što se oglušila na odluku Županijskog suda u Dubrovniku pa je i nakon zabrane suda na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je i njezin devetgodišnji sin Aleksandar.

Upozorili su je i da će sljedeći put ako objavi fotografiju sina na društvenoj mreži kazna biti 10.000 kuna. Severina se već godinama bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. S bivšim partnerom Milanom Popovićem nije mogla naći zajednički jezik izvan suda pa par vodi nekoliko parnica. U studenome 2019.Općinski građanski sud u Zagrebu donio je odluku kako će dječak živjeti s ocem, a majka će ga viđati u terminima koje je odredio sud. Pjevačica se žalila na ovu presudu i nastavila svoju sudsku bitku za sina. 

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva
1/9

Pjevačicu je tužila i učiteljica zbog incidenta u školi njezina sina Aleksandra u listopadu 2019. godine. Naime, Severina je tada optužila učiteljicu da joj je sina zatvorila u sobu te zlostavljala psihički i fizički. Učiteljica od pjevačice traži 70 tisuća kuna odštete, a tužba je pokrenuta u travnju prošle godine. Iza Severine su već i dva ročišta u predmetu u kojem je zbog povrede prava i osobnosti na iznos od 20 tisuća kuna tužila sutkinja Lucija Lasić, no pjevačica se nije pojavila na oba ročišta. Sutkinja ju je tužila jer je nakon incidenta u školi izjavila:

– Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od oca i institucija kad u ovoj zemlji ni žene ni djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić. Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, dok ga majka viđa te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

 

Ključne riječi

Komentara 27

UU
uhljeb u holdingu
10:49 11.03.2021.

Ovo je strašno, prvo korona, pa potres i sad ovo.

KA
Kakodane
10:57 11.03.2021.

A joj. Kako će? Živi od 4000 kuna pomoći države. Preostaje joj jedino humanitarni koncert Šuputove ili prijenos poroda uživo.

Avatar lasta mala
lasta mala
09:34 11.03.2021.

Nije to ništa što jahta i pravi kut snimanja ne mogu popraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije