Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto u startu

Novi konflikt na Farmi, ovaj put tema je prljava odjeća

Foto: Nova TV
1/3
18.09.2018.
u 13:13

Nakon konflikta s Franom, uslijedio je i konflikt s nekolicinom farmera, a uzrok svađe bila je – Đurđina odjeća

Trećeg dana na farmi, Đurđica i dalje nastavlja biti šokirana njezinim stanjem, što joj sad već ostali farmeri počinju zamjerati.

Nakon što joj je gazda Frane rekao da makne stvari iz kovačnice kako bi je mogli očistiti, Đurđica je pružila otpor dajući mu do znanja da to neće učiniti sve dok kuća u kojoj borave ne bude potpuno čista.

„Kovačnica stoji već dva dana prljava i nitko se nije sjetio očistiti je. Kuća stoji već dva dana prljava, pa ništa", branila se Đurđa, na što joj je Frane odbrusio: „Ja te ne mogu razumjeti! Prenesi stvari da se kovačnica može očistiti. Smetaju mi tvoje stvari!“

Nakon konflikta s Franom, uslijedio je i konflikt s nekolicinom farmera, a uzrok svađe bila je – Đurđina odjeća. Naime, kako su toga dana farmeri prali prljavu robu, maknuli su sa štrika Đurđinu odjeću koja se osušila kako bi imali mjesta za vješanje mokre odjeće. Njihov potez nije se svidio Đurđi, koja se našla uvrijeđena te je zagalamila na njih:

„Odjeća nije suha. To je moja odjeća i ja odlučujem o njoj je li suha ili nije!“

Maja M. pokušala joj je objasniti, ako smatra da njezina odjeća nije dovoljno suha, da je može ostaviti na ogradi, no Đurđica se nije dala. Tko se sve upleo u svađu i jesu li farmeri uspjeli riješiti situaciju, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi Farme!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar scarfacce
scarfacce
14:13 18.09.2018.

jadne te životinje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije