Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselo društvo

Novak Đoković na Korčuli odmara u društvu poznatih Hrvata: 'Okupile su se legende, dajte mu ulogu'

Foto: Instagram
1/7
25.07.2022.
u 08:20

Nakon Dubrovnika Novak Đoković stigao je i na Korčulu. Tamo se družio s našim tenisačima, Ivom Karlovićem i Matom Pavićem, a veselo društvo spremno je poziralo i za društvene mreže.

Tenisač Novak Đoković (35) trenutačno uživa na zasluženom odmoru poslije velikog trijumfa u Londonu i osvajanja Wimbledona. Nakon što je već tradicionalno posjetio Visoko u susjednoj Bosni i Hercegovini, teniski as odlučio je navratiti i do Lijepe Naše kako bi uživao u čarima Dubrovnika.  – Na odmoru sam pa sam iskoristio priliku da dođem do popularnog Dubrovnika koji je uvijek jedna od najljepših destinacija u primorju. Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam nekih fizičkih aktivnosti – rekao je Đoković za Novu TV te kazao da se na odmor uputio s braćom Markom i Đorđem.

– Tu sam s dva mlađa brata, iskoristili smo priliku i malo slobodnog vremena da budemo zajedno, dugo nismo proveli kvalitetno vrijeme nas trojica. Eto, tu smo, obilazimo malo hrvatsku obalu i uživamo – izjavio je Nole koji je nakon Dubrovnika stigao i na Korčulu. Tamo se družio s našim tenisačima, Ivom Karlovićem i Matom Pavićem, a veselo društvo spremno je poziralo i za društvene mreže. 

Nekoliko legendi okupljenih oko Top G. – napisao je Ivo Karlović na svom Instagram profilu. U opisu fotografije dodao je i hešteg '#expendables5' aludirajući na novi nastavak filma Plaćenici. ''Dajte mu ulogu'', ''Mi smo uz Novaka'', dodao je Karlović. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Karlovic (@ivokarlovic)

Podsjetimo, da je Đoković u Hrvatskoj, prvi su otkrili iz restorana Bowa na otoku Šipanu pokraj Dubrovnika. Poznati restoran na svom je Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojima Novak pozira s osobljem mediteranskog restorana.  – Predivno je imati te kao gosta, čestitamo na svim tvojim uspjesima, dragi Nole – poručili su iz šipanskog restorana. 

Nešto kasnije Novaka je fotoreporter Pixsella snimio i tijekom ležerne šetnje Dubrovnikom u koji je stigao s društvom u kojem su bila i njegova braća, Marko i Đorđe. Obožavateljice su ih odmah prepoznale pa su poželjele ovjekovječiti trenutak susreta s Novakom, a njemu to nije predstavljalo problem. Odlično raspoložen tenisač fotografirao se s obožavateljima i slučajnim prolaznicima, a društvo su mu pravila i mlađa braća.

1/7

Novak je najstariji od trojice braće i, iako se o njegovu životu u javnosti zna gotovo sve, Marko i Đorđe, također tenisači, ne vole se pretjerano eksponirati.  Novakov brat Marko ostao je u teniskom svijetu i živi povučeno u Španjolskoj, a nedavno se pridružio bratu Novaku i njegovoj obitelji na odmoru u Crnoj Gori. Marko ne istupa često u javnosti, ali u jednom intervjuu koji je dao za španjolski "El Mundo" ispričao je kako mu je tata kao tinejdžeru ponudio dvije opcije – ili će se posvetiti školovanju ili će se posvetiti tenisu. Marko je odlučio ići istom stazom kao stariji brat i odabrao je tenis pa otišao na tenisku akademiju u Španjolsku.  

– Posvetiti se tenisu, kao i bilo kojem drugom sportu, zahtijeva mnogo odricanja. Morate se odreći mnogih stvari da biste se usredotočili na ono što se događa na terenu. Oni koji mogu trenirati u svojim domovinama prilično su sretni, ali drugi, poput mene, moraju vrlo rano napustiti obitelj i prijatelje kako bi proveli život putujući sami s jednog mjesta na drugo, po cijelom planetu. To je, bez sumnje, loša strana. Ali, s druge strane, upoznajete mnoštvo prekrasnih lokacija i mnogo divnih ljudi – ispričao je u intervjuu Marko.

Teško se nosio s činjenicom što nije uspješan u tenisu poput Novaka koji mu je uvijek bio uzor.  On se svoj privatni život trudi držati podalje od javnosti i o tenisu će uvijek rado govoriti, ali o ljubavi gotovo nikada. Društvene mreže prije četiri godine razotkrile su kako je u vezi s brazilskom dizajnericom Leti Tessari. Prije nekoliko mjeseci pojavila su se šuškanja da su se i vjenčali. "Ne znam odakle početi, kad pomislim na tebe, kad pričam o tebi, kad te gledam... ne znam odakle da počnem... jer moji osjećaji prema tebi, prema nama, ne počinju i ne završavaju se... Nemam riječi da izrazim što osjećam prema tebi i prema svim trenucima koje živimo zajedno... ", napisala je na Instagramu za Marka njegova partnerica Leti. Prije Leti navodno je bio u vezi s tenisačicom Caroline Wozniacki, ali službeno ni Marko ni Caroline nikada nisu potvrdili tu vezu.

Najmlađi brat Đorđe Đoković također je bio veliki teniski potencijal i mnogi su mu od malih nogu predviđali sjajnu karijeru. Ipak, on je ubrzo odustao od tenisa te se posvetio privatnom biznisu. Iz srpskih medija može se doznati da je krenuo s proizvodnjom energetskog pića u Americi, alii da se bavi uvozom ribe i vina. Pandemija mu je pomrsila poslovne planove pa prema posljednjim informacijama srpskog Telegrafa njegova tvrtka posluje s gubitcima, no ruže mu zato cvatu na privatnom planu. Više od godinu dana u vezi je s misicom i televizijskom voditeljicom Saškom Veselinov.

– Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditeljica zabavnog programa, ali uvijek se zanimala za sport i to ih je najviše spojilo. Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Vidjeli su da sjajno funkcioniraju pa su nedavno odlučili započeti zajednički život – ispričao je nedavno za srpske medije izvor blizak obitelji Đoković.

VIDEO Pogledajte kako je bilo na promociji knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

Komentara 33

DU
Deleted user
09:09 25.07.2022.

Nije mi bitan. Ono što mi je važno jest bosniziranje hrvatskoga jezika. Đoković ne "odmara" već "se odmara" na Koručuli. Vl nepismenost iz dana u dan veća.

TM
trade_mark
09:10 25.07.2022.

vidimo, bavi se yogom - to sigurno sprečava sve bolesti i garantira dug život.

TT
tik tak
08:45 25.07.2022.

Odustajem od komentara na vašu preporuku ali mislim sve ono što sam prije toga napisao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije