Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na svetom stefanu

Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčali se i u crkvi

Novak i Jelena Đoković
Foto: Chicago/Press Association/PIXSELL
12.07.2014.
u 15:15

Novak Đoković i Jelena Ristić od danas su i u crkvenom braku. Naime, par se vjenčao u crkvi Svetog Stefana, na istoimenom otočiću u Crnoj Gori...

Novak Đoković i Jelena Ristić od danas su i u crkvenom braku. Naime, par se vjenčao u crkvi Svetog Stefana, na istoimenom otočiću u Crnoj Gori.

Prema pisanju Blica, u crkvu su stigli jeromonah Kliment i paroh Siniša Smiljanić koji su ih i vjenčali. Nakon njih, stigli su i Novakovi roditelji Srđan i Dijana, a potom su stigli i mladenci. Novak i Jelena u građanskom su braku od četvrtka, a sklopili su ga također na Svetom Stefanu.

>>Tko je Jelena, atraktivna supruga Novaka Đokovića

Komentara 5

Avatar gecdra
gecdra
08:27 13.07.2014.

A kaj je s arkanom i cecom?

AN
Andreeejjj
23:18 12.07.2014.

Sretno vam Đokovići, zaslužili ste...svaka čast NOLETU NO1...kraaalju, legendoooo!!!

DH
dalibor.hren
08:06 14.07.2014.

Vjenčao ih je iguman Stefan u nazočnosti cara Lazara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije