Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idoliziranje

Nova španjolska kraljica Letizia bob frizurom zaludjela žene

letizia
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
27.06.2014.
u 18:37

Letizia je bivša novinarka, a za Felipea se udala prije deset godina u Madridu. Vezu su počeli 2002. nakon što su se sreli dok je ona pratila priču o ekološkoj katastrofi nastaloj prolijevanjem ulja na sjeveru Španjolske.

Kraljica Letizia nedavno je preuzela tron Španjolske, no već lagano preuzima i tron modne ikone s kraljevskih dvora, čime opasno konkurira britanskoj vojvotkinji od Cambridgea koja je do sada nosila taj naslov. Svaki njen korak i modni izbor pod povećalom su, a žene svijeta upravo je zaludila novom bob frizurom, s kojom se pojavila sinoć na dodjeli nagrada fundacije Prince of Girona u Kongresnoj palači u Gironi.

Da stvar bude bolja, kosu uopće nije odrezala, već su joj je spretno uvili da izgleda kao nova frizura, no to nije spriječilo žene diljem svijeta da pohrle frizerima po "bob look".

Glamurozna 41-godišnja Letizia postala je kraljicom Španjolske poslije abdikacije kralja Juana Carlosa, koji je 39 godina vladao Španjolskom, a onda tron prepustio sinu Felipeu, Letizijinu 46-godišnjem markantnom suprugu. Kraljem i kraljicom proglašeni su 19. lipnja na skromnoj ceremoniji kojoj nisu nazočili svjetski vođe ili okrunjene glave.

Letizia je bivša novinarka, a za Felipea se udala prije deset godina u Madridu. Vezu su počeli 2002. nakon što su se sreli dok je ona pratila priču o ekološkoj katastrofi nastaloj prolijevanjem ulja na sjeveru Španjolske. On se zatekao na terenu kao predstavnik kraljevske obitelji i ljubav je planula.

>>Tajni život španjolske kraljice vreba iz prošlosti

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije