Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skrivaju se

Nova ljubav na našoj sceni: Glumica je objavom na Instagramu potvrdila vezu s našim glazbenikom

Zagreb: Poznati se okupili na Cocktail partyju Festivala zdravlja
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
23.11.2022.
u 18:53

Tara Rosandić objavila je zajedničku fotografiju s dečkom, poznatim glazbenikom i članom grupe Elemental  Lukom Tralićem poznatim i pod umjetničkim imenom Shot.

Glumica Tara Rosandić (34) rijetko u javnosti priča o svom privatnom životu i mnoge je iznenadila objavom na Instagramu kojom je otkrila s kim je u vezi, ali i poslala poruku što misli o interesu javnosti i medija za njezin ljubavni život.

Objavila je zajedničku fotografiju s dečkom, poznatim glazbenikom i članom grupe Elemental  Lukom Tralićem poznatim i pod umjetničkim imenom Shot i na toj fotografiji glumica i glazbenik u kameru pokazuju srednji prst preko kojeg su stavili emotikone srca i uz fotografiju je Tara napisala: ljubav u doba tabloida. Zadnjih par mjeseci Tara i Luka se često zajedno pojavljuju u javnosti, pa su tako u rujnu bili na Zagreb Design Weeku i društvo im je radila Tarina kolegica, glumica Erna Rudnički, a nedavno je ovaj par viđen i u kazalištu Vidra na premijeri romantične komedije ‘Djevojka za zbogom’.

 

 

- Lijepo nam je i družimo se - kratko je Tara za Story potvrdila da je u vezi s 11 godina starijim glazbenikom. Tara je televizijska publika gledala u brojnim uspješnicama poput serija "Blago nama", "Čista ljubav", "Pod sretnom zvijezdom", "Pogrešan čovjek", "Počivali u miru" te u filmovima "Narodni heroj Ljiljan Vidić", "Život je truba", "Zvizdan" i od 2020. godine je i članica ansambla kazališta Gavella.

- Uznemiruju me oni koji misle da zbog svog posla moram izlagati svoju intimu. Znam zašto vodim svoj život ovako kako ga vodim – rekla nam je Tara u intervju koji je dala u periodu kada je glumila u seriji "Blago nama" i kada nam je objasnila zašto čuva svoju privatnost.

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar 1/6 u ❤
1/6 u ❤
15:12 25.11.2022.

Gdje glumi ta...Jel zna netko..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije