Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u hercegovini

Nogometaš Dinama oženio svoju dugogodišnju djevojku: Slavilo se uz pjesmu i bakljadu

Gabrijela Tandara
Foto: Instagram screenshot
1/18
11.06.2022.
u 10:44

Veznjak Dinama Marko Tolić i Zagrepčanka Gabrijala Tandara zaručili su se početkom prošle godine, a sada su izgovorili sudbonosno 'da'.

Veznjak Dinama Marko Tolić oženio je svoju dugogodišnju djevojku Gabrijelu Tandaru. Par je sudbonosno 'da' izgovorio u Hercegovini, a fotografije sa svadbe podijelili su neki od uzvanika na društvenim mrežama. Na fotografijama se vidi da su uzvanici par dočekali uz bakljadu i pjesmu.

Foto: Instagram screenshot
Gabrijela je nosila dugu, bijelu vjenčanicu sirena kroja koja je imala otvorena leđa i ramena i veliki buket. Svoju plavu kosu je raspustila te je imala blage valove. Mladoženja je odjenuo klasično crno odijelo i bijelu košulju uz koju je iskombinirao leptir-mašnu. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, par se zaručio početkom prošle godine kada je Marko pred svoju Gabrijelu kleknuo ispred Kamenitih vrata. Sretnu vijest tada su podijelili na društvenim mrežama. 

- A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav – to troje – ali najveća je među njima ljubav. #zauvijek - napisao je tada nogometaš na društvenim mrežama, dok je Gabrijela citirala pjesmu grupe Dalmatino.

- Dajem ti rič da s tobom ću ić ravno prid Boga - napisala je.

Tolić i Tandara prije zaruka u vezi su bili četiri godine, a nju su mediji proglasili jednom od najljepših djevojaka hrvatskih nogometaša. Lijepa Gabrijala svoj život drži dalje od očiju javnosti tako da se o njoj ne zna puno.

VIDEO Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

 

Ključne riječi

Komentara 3

KT
kako_to
10:51 11.06.2022.

Ajde da doživim da jedan nogometaš oženi skromnu tamnokosu djevojku s naočalama, a ne neku napucanu plavušu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije