Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noć vještica

Prepoznajete li našeg voditelja koji se krije iza ove strašne maske?

Foto: Instagram
1/3
31.10.2017.
u 08:26

Televizijski i radijski voditelj Dalibor Petko na Instagramu se pohvalio transformacijom u Kralja noći iz serije "Igra prijestolja".

Noć vještica nije više rezervirana isključivo za strane zvijezde poput Amal Clooney, Kim Kardashian ili Heidi Klum koja svake godine priredi tulum za pamćenje.

Ove su godine naši poznati svojim kostimima pokazali da mogu stajati uz bok stranim kolegama pa su se tako maskirali Dalibor Petko, Renata Sopek i Andrea Andrassy.

 

 

 

Halloween Time 🎃 #mask #transformation #makeup #halloween

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

 

 

 

 

 

#sundayfun #halloweenmood👹👻👑🎃 #weareready #beatthis #partytime @hm

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

 

 

 

Itsy bitsy.

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

 

Petko se transformirao u Kralja noći iz serije „Igra prijestolja“, Renata Sopek pripremila je seksi kostim, dok je Andrea Andrassy na Instagramu pozirala s gumenim paucima na licu. 

1/17

Komentara 9

NI
Nikomah95
08:47 31.10.2017.

Sramota da ovo objavljujete pred dan Svih Svetih!

NI
Nikomah95
09:42 31.10.2017.

Slavi i milijarda i pol ljudi Novu godinu u veljači no to ne znači da bi i mi trebali.

LI
Lily7
09:53 31.10.2017.

Ne obiljezava se u cijelom svijetu. Pocelo je sa djecjim kostimima u SAD - zavrsava sa sotonskim maskama. U Engleskoj ovo godine po prvi put u EPP programu ima cisti sotonisticki imidza. sotonisticka lutka sa djecjom glavom sa zelenim pulsirajucim ocima, strasno, u sekundi sam promjenila kanal. Plus, sotonisticki imidzi u djecjim crticima po prvi put ove godine. Mozda se sotonisti uvlace na pozicije na kljucnim mjestima, da nam indirektno namecu njihove "vrijednosti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije