Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna privući pažnju

Nives objavila fotku na kojoj se sunča u toplesu i tangama: Jednostavno savršeno

Foto: Instagram
1/8
20.06.2021.
u 12:45

Blago onom tko te ima. Bomba. Uvijek broj jedan! Jednostavno savršeno. Volim te boginjo, bili su samo neki od komentara koje je dobila od obožavatelja.

Nives Celzijus nije tijekom ovog produženog vikenda pobjegla na more, ali lijepo vrijeme koristi za sunčanje na svojoj terasi u Zagrebu i ovaj put sunčevim zrakama se izložila u toplesu i tangama i objavila je to na društvenim mrežama koje su odmah eksplodirale od lajkova i komentara o njezinoj ljepoti.

-Najljepša i najzgodnija žena Hrvatske. Blago onom tko te ima. Bomba. Uvijek broj jedan! Jednostavno savršeno. Volim te boginjo. - poručuju fanovi Nives. U komentarima ima dosta poruka udvarača ali Nives na njih ne odgovara i kako je nedavno priznala već je duže od godinu dana u vezi, ali identitet svog dečka čuva u tajnosti.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - izjavila je nedavno.

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

Ključne riječi

Komentara 5

KR
kristov
13:50 20.06.2021.

Ne bi u nju ni štapom dirnuo!

GU
General_U
13:45 20.06.2021.

Bolje da mučim

Avatar B.Geserit
B.Geserit
13:24 20.06.2021.

Kruzeri su počeli uplovljavati.. i jahte će skoro... treba to ispimpati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije