Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u golišavom izdanju

Nives Celzijus se požalila na račune HEP-a: 'Jesu li i vas ovako počastili?'

Foto: instagram
1/11
17.01.2024.
u 11:18

Na kraju je upitala i je li itko od njezinih pratitelja imao ovakva iznenađenja.

Influencerica, spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus (42) na društvenim mrežama često dijeli svoje vruće fotografije, a i ovoga puta je zagolicala maštu svojih pratitelja ležeći na krevetu u golišavom izdanju. A dok se tako snimala, požalila se na visoke račune koje je dobila od HEP-a.

- Napokon sam si oslobodila malo vremena pa sam se odlučila pozabaviti računima tako da su me dopale akontacijske rate Elektre. Zar nije da su te akontacijske rate bile isti za svaki mjesec pa onda dođe razlika na obračunu? Vidim da sada više nije tako. Procijenili su da ćemo u prvom mjesecu imati potrošnju u stanu od 117 kvadrata - 286 eura. U drugom mjesecu koji ipak ima nešto manje dana - 254 eura. U trećem mjesecu 263 eura, a u četvrtom mjesecu su odlučili biti blagonakloni i počastiti nas samo sa 188 eura - priča Nives dok leži u donjem rublju na svom krevetu, a na kraju je upitala i je li itko od njezinih pratitelja imao ovakva iznenađenja.

VEZANI ČLANCI

- Jesu li HEP-ovci i vas ovako počastili u 2024.? - napisala je uz snimku.

Foto: Screenshot

Nedavno je pozirala u bijeloj sportskoj majici i trapericama, a kameri je okrenula leđa kako bi do izražaja došli prorezi koji su se našli na nogavicama sa stražnje strane hlača. 

- Otmjena, drska i pomalo zločesta - napisala je pored fotke Nives, a u komentarima su joj pristigli brojni komplimenti.

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DM
DM2008
15:54 17.01.2024.

Šta ona to puni da plaća 250€ mjesečni račun za struju? Jedino ako se grije...

EZ
ezer
22:56 23.01.2024.

Nešto se čudno događa sa akontacijskim ratama HEP-a, obično pošalju šest računa s istim iznosom, nekada pogode ali uglavnom bude neka sitna nadoplata jako rijetko je preplata.

ST
stormrider
13:18 17.01.2024.

Kad HEP vidi fotku 6, poslat ce ti jis veci racun. Neznam zasto, ali mene podsjeca na ocerupanu kokos!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije