Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se iz Beograda

Nives Celzijus otkrila koji je njezin najveći adut, pratitelji joj pisali: 'Wow ženo'

Foto: instagram
1/33
08.11.2023.
u 07:45

Nives Celzijus je pozirala u pastelno plavom kompletiću te istaknula vitke noge, a u opisu je otkrila koji je njen najveći adut.

Pjevačica, glumica i influencerica Nives Celzijus (41) javila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama i to iz Beograda. Nives je pozirala u pastelno plavom kompletiću te istaknula vitke noge. Ovom kompletu dodala je bež natikače na petu i blagu šminku, a kosu je blago uvila i pustila da pada preko leđa. Kombinaciji je dodala okrugle naušnice. Uz to u opisu je otkrila koji je njen najveći adut.

- A šarm je koristila kao oružje - otkrila je Nives u opisu fotografije koja je prikupila nekoliko tisuća lajkova.  U komentarima je dobila brojne komplimente, a javila joj se i Žanamari kojoj se jako svidjela njezina modna kombinacija. Pratitelji su pisali razne komplimente poput 'predivna si', 'wow ženo', ' ljepoto' i druge. 

 

Inače, Nives često oduševi pratitelje svojim fotografijama i izdanjima, a prije nekoliko dana pozirala je i u kratkoj zelenoj haljini. Haljina je istaknula njene obline dok je na nogama imala seksi čizme preko koljena. 

- Mačka u čizmama - napisala je uz fotku. 

VEZANI ČLANCI

Nives svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno časti svojim atraktivnim fotografijama ispod kojih se nerijetko nižu brojni komentari na račun njezina izgleda. A s vremena na vrijeme Nives svojim pratiteljima otkrije i poneki detalj iz privatnog života. Ranije smo tako na njezinom Instagram profilu mogli vidjeti fotografije s njezinom kćeri Taishom koju je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem, sestrom Mateom Zeljković, ali i majkom Mirom Zeljković.

VIDEO Janica Kostelić u šetnji s djecom na Jarunu

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

JA
japa
13:01 11.11.2023.

Pamet sigurno nije...

Avatar rubinet
rubinet
17:09 08.11.2023.

Srećna je.

ČV
čača vrati se
12:18 08.11.2023.

neka proba na centru marakane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije