Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremala poslasticu

Nives Celzijus objavila video, na licu nema ni trunke šminke: 'Ja sam danas samo na fritulama. Fritula dijeta'

Foto: Instagram
1/21
28.01.2024.
u 18:00

Naime, Nives se snimala u kuhinji, bila je u kućnom izdanju bez šminke, potpuno opuštena. Pokazala je  kako sprema fritule, ali i otkrila da su neki članovi njene obitelji već ručali u 11 sati ujutro.

Influencerica, spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus na društvenim mrežama često dijeli svoje vruće fotografije kojima zagolicala maštu svojih pratitelja. No, ovaj put je objavila malo drukčiji video. Naime, Nives se snimala u kuhinji, bila je u kućnom izdanju bez šminke, potpuno opuštena. Pokazala je  kako sprema fritule, ali i otkrila da su neki članovi njene obitelji već ručali u 11 sati ujutro. "Kod nas su neki već i ručali premda je tek 11 sati, a neki tek sad i doručkuju", rekla je, a nakon toga je umočila fritulu u čokoladu te ju je pojela.

Foto: Instagram

"Ja sam danas samo na fritulama. Fritula dijeta", rekla je Celzijus. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Nives svojim oblinama oduševljava svoju publiku, a toga je i sama svjesna pa ih često ističe. Celzijus je nedavno pozirala u bijeloj sportskoj majici i trapericama, a kameri je okrenula leđa kako bi do izražaja došli prorezi koji su se našli na nogavicama sa stražnje strane hlača.  - Otmjena, drska i pomalo zločesta - napisala je pored fotke Nives, a u komentarima su joj pristigli brojni komplimenti ." Bomba", "brutala", pisali su.

VIDEO Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Nives je i nedavno također privukla pozornost svojih oblinama. Naime, Nives je tada objavila fotografiju na kojoj je pozirala u sakou, no na sebi nije imala hlače pa je pokazala guzu u tangama. - Zamalo zakopčana do grla! - napisala je Celzijus uz objavu. Fotka je u kratko vrijeme skupila preko tisuću lajkova, a pratitelji su joj pisali da izgleda predivno. 

Komentara 1

AN
AnimaTor
11:18 29.01.2024.

Fritule , fritule , doba je Fašnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije