Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbogatiji sultan

Nives Celzijus o posjetu sultanu čiji sin ženi djevojku naših korijena: Provjeravali su što ću odjenuti

Zagreb: Nives Celzijus, članica žirija showa Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/10
23.11.2023.
u 12:25

Upoznala sam najstarijeg sina prijestolonasljednika Al-Muhtadeeja Bilaha i njegovu ženu, princezu Sarah. Dino i ja smo bili pozvani na rođendan njegova sina Abdula, jer je Dino tad igrao za njegov klub - ispričala je Nives

Azijski princ Abdul Mateen od Bruneja, koji slovi za jednog od najpoželjnijih neženja, uskoro će uploviti u bračnu luku s djevojkom  Anishom Isom-Kalebic koja je, prema pisanju portalu News Directory 3, porijeklom iz Hrvatske odakle njezin otac vuče korijene. Sin najbogatijeg sultana na svijetu Hassanala Bolkiaha vjenčat će se početkom siječnja iduće godine, a Anisha inače potječe iz poznate brunejske obitelji, njezin djed Pehin Datuk Haji Isa bio je savjetnik tamošnjeg sultana i suosnivač zrakoplovne kompanije. Obitelj najbogatijeg sultana na svijetu upoznala je i Nives Celzijus kada je njezin bivši suprug Dino Drpić igrao za nogometni klub ove obitelji. 

- Upoznala sam najstarijeg sina prijestolonasljednika Al-Muhtadeeja Bilaha i njegovu ženu, princezu Sarah. Dino i ja smo bili pozvani na rođendan njegova sina Abdula, jer je Dino tad igrao za njegov klub - ispričala je Nives za 24 sata i prisjetila se posjeta Brunejima prije deset godina. Tom prilikom nije upoznala princa Abdul Mateena od Bruneja, ali prisjetila se kako je dobar tretman Dino imao u klubu Brunei DPMM FC. Bio je smješten u luksuznom hotelu i imao je osobnog vozača. Nives i kći Taisha tamo su ga posjetile 2013. godine.

- Sjećam se da su bili izrazito ugodni i gostoljubivi te da je princ zanemario pravila i pružio mi ruku prilikom pozdrava što je u njihovoj kulturi zabranjeno. Jedino što su prije zvali iz protokola i provjeravali što ću imati odjeveno. Naravno, moja kombinacija je od prve odobrena - prisjetila se Nives u razgovoru za 24 sata. Bruneji su joj se jako svidjeli pa je jednom prilikom rekla kako joj je želja ondje imati u najmu vilu u kojoj bi živjela. 

Zagreb: Nives Celzijus, članica žirija showa Tvoje lice zvuči poznato
1/48

- Meni je predivna ta netaknuta priroda, ali nema tamo nekog luksuza, osim te palače sultana, pokoji hotel i ima tih nekih elitnijih stambenih kompleksa u kojima pretežno žive stranci, sve ostalo je prilično jednostavno i obično - prisjetila se i otkrila i kakva joj je hrana i ponuda bila u restoranima.  - Hrana mi je bila ukusna, jedino mi je falilo vino, ali postojali su restorani gdje si mogao nositi svoje vino. Tako da smo mi svaka dva tjedna išli do Malezije po vino - ispričala je Nives.

Ključne riječi

Komentara 1

ER
EroK
17:51 24.11.2023.

Nives se dobro probija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije