Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nives Celzijus šokirala obožavatelje i samo u košulji legla u snijeg, oni poručili: 'Pazi da se ne prehladiš'

Foto: instagram
1/29
19.01.2024.
u 18:15

Celzijus je ovoga puta pokazala kako uživa na snijegu, a i sada je našla način kako bi mnogima uzburkala maštu. Naime, Nives je objavila video u kojem izašla na terasu punu snijega, i to oskudno odjevena. Na sebi je imala samo bijelu košulju i donje rublje, a onda se spustila i legla u snijeg.

Influencerica, spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus (42) na društvenim mrežama često dijeli svoje vruće fotografije kojima zagolicala maštu svojih pratitelja. Celzijus je ovoga puta pokazala kako uživa na snijegu, a i sada je našla način kako bi mnogima uzburkala maštu. Naime, Nives je objavila video u kojem izašla na terasu punu snijega, i to oskudno odjevena. Na sebi je imala samo bijelu košulju i donje rublje, a onda se spustila i legla u snijeg. 

-  Jutros umjesto espressa - napisala je pored videa, a u komentarima su joj se mnogi javili i poručili da će se razboljeti. "Blago tebi kad imaš tako dobro zdravstveno", "Pazi da se ne prehladiš", pisali su joj.

Prije nekoliko dana, Celzijus je istaknula i kako se odlučila za drugačije modne izbore te da je krenula šetati. Naime, Nives se nakon zimskih praznika uputila u šetnju u prirodi, pa podijelila fotografiju na kojoj pozira u ležernom izdanju sa svojim pratiteljima. 

- Nova ja -  kratko je napisala Nives.  Na fotografiji je nosila široku trenirku koja nije uspijevala sakriti njezine obline i šiltericu.

Inače, Nives svojim oblinama oduševljava svoju publiku, a toga je i sama svjesna pa ih često ističe. Celzijus je nedavno pozirala u bijeloj sportskoj majici i trapericama, a kameri je okrenula leđa kako bi do izražaja došli prorezi koji su se našli na nogavicama sa stražnje strane hlača. 

- Otmjena, drska i pomalo zločesta - napisala je pored fotke Nives, a u komentarima su joj pristigli brojni komplimenti ." Bomba", "brutala", pisali su.

VEZANI ČLANCI

Nives je i nedavno također privukla pozornost svojih oblinama. Naime, Nives je tada objavila fotografiju na kojoj je pozirala u sakou, no na sebi nije imala hlače pa je pokazala guzu u tangama. 

- Zamalo zakopčana do grla! - napisala je Celzijus uz objavu. Fotka je u kratko vrijeme skupila preko tisuću lajkova, a pratitelji su joj pisali da izgleda predivno. 

VIDEO Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije