Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nives Čanović opovrgnula vezu: Ivan Herceg mi je samo prijatelj

nives čanović
Boris Ščitar/Pixsell
20.01.2010.
u 18:37

Nakon što je izjavila da ima simpatiju te da se ne bi opirala ljubavi na setu, krenuli su tračevi da je kolega Ivan Herceg njezin skriveni muškarac. Kuloarska šuškanja podgrijala su i zajednička pojavljivanja glumaca u klubu Gjuro, kinu i na kavama.

– S Ivanom sam u super odnosima. Istina je da se družimo i da smo bili u kinu i nekoliko puta vani, ali našu navodnu ljubavnu vezu ne bih htjela komentirati – rekla je glumica Nives Čanović i riječima da su prijatelji opovrgnula vezu s kolegom Ivanom Hercegom. Naime, nakon što je za Večernji list izjavila da ima simpatiju te da se ne bi opirala ljubavi na setu, krenuli su tračevi da je Kristijan Vitezović iz serije “Dolina sunca” njezin skriveni muškarac. Kuloarska šuškanja podgrijala su i zajednička pojavljivanja glumaca u klubu Gjuro, kinu i na kavama.  

Ali da ove glasine ne prerastu u nešto više, pobrinuo se i 28-godišnji Ivan. Na novinarske upite ljubi li lijepu Nives, odgovorio je da nisu zajedno te da mu je ona draga prijateljica s kojom voli izlaziti. No skeptični ističu da ni to nije potpuna istina jer su u njegovu nedavnom opisu idealne žene – duhovite, pametne i zgodne – prepoznali upravo nju. (vpe/VLM) 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije